Home Pindemadder Lynnyt og servicemeddelse: Gratis bobler til maden på torsdag

Lynnyt og servicemeddelse: Gratis bobler til maden på torsdag

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Min kalender varsler en af de mærkedage, der ikke kan slettes fra kalenderen – maskineriet tillader det simpelthen ikke. Så hårdt har Valentinsdag (også kendt som Valentine’s day) sat på danskerne. Måske har du planlagt lidt halløj på dagen (det nu på torsdag den 14. februar)? Hvis ikke kunne du og din udkårne jo tage ud at spise – for ekempel på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66.

Så er der serveret hos Bistro-de-Luxe – og der må kysses efter desserten!

Men hvorfor? Fordi I får gratis bobler til maden. Og fordi det er så hyggeligt at spise ude sammen. Madklubben Bistro-de-Luxe har gjort det nemt: Når du booker et bord online, skriver du blot “Valentines” i kommentarfeltet til reservationen. Ringer du for at booke bord, nævner du blot, at du og din udkårne gerne vil bede om to glas gratis bobler i anledning af Valentine’s day.

madklubben bistro deluxe

Et tomt bord – men det er kun lige ved ankomsten. Og husk, der er gratis bobler!

Menuen? Den er mægtig – og du kan vælge alt fra tatar, hotdog, jordskokkesuppe, Foie gras terrine og gravad okse til forret samt svinebryst, krogmodnet dansk rib eye, confiteret kyllingelår, stegt torsk og grillet blomkål til hovedret. Jaså? Er der dessert? Og side orders? Det kan du tro. Den komplette menu kan findes her

Hvad så efter maden? Jeg har en idé eller to, men dem holder jeg for mig selv. Jeg håber, dog at jeres aften vil ende flot…

Madklubben bistro de luxe

Maden er klar….

Du kan booke dit bord her

Og hov – skal du lige more dig med en klassiker i form af en liste over Valentins-tiltag, jeg på ingen måde vil skæve til, så grin med lige her

10 ting jeg ikke skal i anledning af Valentinsdag

Flot Facebook-side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk