Home Podcast PODCAST: NICOLAI & NIKOLAJ – EPISODEN OM DANMARKS BILLIGSTE FERRARI

PODCAST: NICOLAI & NIKOLAJ – EPISODEN OM DANMARKS BILLIGSTE FERRARI

by Nicolai Klingenberg

Nikolaj Karlshøj og jeg er tilbage i podcasten”Nicolai & Nikolaj”. Som du måske erindrer fra den første episode, så taler vi om ting, vi er faldet over på Internettet. Disse ting kan for eksempel være til salg – eller blot fascinere os. I denne episode har vi bænket os i sommerhuset for at tale om Kongerigets for tiden billigste Ferrari.

danmarks billigste ferrrai

Nicolai & Nikolaj

Men hvordan kommer Ole Giber ind i billedet? Og hvad i al verden er en skiftekulisse? Kan man blinke til damerne med et sæt klaplygter? Og hvor går grænsen for, hvor meget Ferrari-merchandise man kan lade sig pynte med? Alt det – og en pastelfarvet pullover – omhandler denne podcast.

Tryk på play, så taler vi (om en) italiensk (sportsvogn)

 

Du kan se annonce for den nydelige Ferrari, der er til salg hos Stelvio lige her

Ferrari Mondial

Interiøret fra dagens bil. Foto: Stelvio.dk

Missede du første episode? Så er der godt nyt – du kan nemlig lytte til den her

Podcast: Nicolai & Nikolaj – Episoden om den guldfarvede Mercedes “Guldbjarne”

 

Hold dig ajour på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk