Home Automobiler Ferrari Roma – alt andet end en raslende tiggerkop

Ferrari Roma – alt andet end en raslende tiggerkop

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Ordet “Roma” har måske ikke den bedste klang over sig, hvis tankerne ikke går på en storby, men det faktum kunne fint ændre sig med den nye Ferrari Roma. Man kan med rette sige, at tankerne kunne gå fra at være folkeslagsrelateret til motorrelateret.

70 % af hele det nye køretøj er ganske nyudviklet. Motorplacering lyder “mit-front”, og så er det en 2+ vogn, hvilket vil sige, der er bagsæder i. Hvor store? Små antager jeg – der findes nemlig ikke nogle fotos.

Ferrari Roma
Ganske flot fra siden også

Gearkassen kommer fra en SF90 Stradale og har 8 gear, som er selvskiftende. Motoren er en turboladet V8-sag, som leverer 611 hestekræfter, så du kan forvente at ramme 100 kilometer i timen på omtrent 3,4 sekunder. Du kan vist fint finde en hurtigere Ferrari, men vel næppe en nyere.

Det indvendige? Moderne, hvis du spørger mig. Alt er digitalt, og selv co-driveren har fået sig eget digitale display, som plaprer løs om alt fra hastighed til temperaturer, navigation, musik og meget mere.

Ferrari Roma
Lidt af det indvendige

Video? Okey-dokey.

Ferrari Roma siges at være inspireret at den tilbagelænende livsstil, der skulle have huseret i storbyen Rom i 1950’erne og 1960’erne, og selvom jeg ikke levede dengang, kan jeg fint flippe tommeltotten op for at hylde den livsstil. Det kræver nødvendigvis ikke et ejerskab af en Ferrari Roma for at kunne ride med på den livsstil, men jeg snupper den gerne, såfremt den bød sig til.

Ferrari Roma 2020
“Vi ses…”

Pris, levering og så videre? Det må blive en anden dag.

Er du mere til en Ferrari 812 GTS? Okey dokey.

Hvor i al verden er Facebooks? Det er her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk