Home Tryksager Rundt om Klingenberg del I

Rundt om Klingenberg del I

by Nicolai Klingenberg

Da jeg i 2006 tiltrådte som redaktionschef på Bolig Eksklusiv, var der pludselig langt fra den kulørte ungdomspresse til liebhaveri og million-milliard skriverier, men sådan blev det. Fascinationen for det eksklusive, lækre, smukke og unikke har dog altid været til stede, men uden at jeg som sådan for alvor havde fordybet mig i nogle af sagerne, før jeg kom til Bolig Eksklusiv.

Bloggen indeholder typisk dele af ture eller oplevelser, jeg deltager i, men som nødvendigvis ikke har direkte relevans for den artikel, jeg skriver sideløbende til et givent medie. Alternativt kan det være sager, jeg spotter, eller som jeg begejstres ved og gerne vil dele. Indholdet kan have relation til drømme, have en wow-effekt eller være noget, som i mine øjne har en unik eller fascinerende historie.

Jeg gør det, fordi jeg kan lide at skrive, fordi jeg kan hjælpe andre på vej og omvendt, og hvis jeg skal pege på et formål, så er der at få afløb for en skrivekløe, men også for at lægge op til mulige samarbejdsrelationer med andre bloggere eller medier. Og nå ja – så kan den til tider være selvpromoverende, når jeg smider publicerede artikler eller omtaler af mig eller bloggen ind i den dertil oprettede kategori.

Jeg er millionær på gode oplevelser, jeg bryder mig ikke om at betale for parkering, men elsker at trække mine ure op, og så har jeg altid undgået at købe engangslightere (det er sket to gange i mit liv, da tændstikkerne var udsolgt). Jeg bor hverken i en Strandvejsvilla eller på et kollegieværelse, men har et skønt hus i Fredensborg med dertilhørende millionlån og have.

Jeg er født i 1978, og jeg har svært ved at smide ting ud, men jeg kan godt lide dig, hvis du – ligesom jeg – ikke bare elsker at drømme om det gode liv, men også lever det på din helt egen måde og samtidig ved, at der er meget mere i det end kroner og øre. Du ved sikkert, hvad jeg mener, bon vivant M/K.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk