Home Tryksager Reminder: En aften med ure, skræddetsyet tøj og nu også rødvin

Reminder: En aften med ure, skræddetsyet tøj og nu også rødvin

written by Nicolai Klingenberg 28. april 2014
Pin It

På torsdag samles en god mængde gutter. Du er inviteret. Det er gratis at deltage, og sørme om vi ikke også har skaffet lidt spansk vin til glassene. Sæt kryds i kalenderen torsdag den 8. maj klokken 18.
Du kan roligt forvente, at de passionsfulde gutter fra Wristchronology, Black Polar Bear, Son of a Tailor samt Axel vil være til at komme i snak med. Du kan blive et armbåndsur rigere, få lækkert kluns til sommergarderobe og afgive bestilling på både jakkesæt og skræddersyede T-shirts. Og er du nysgerrig på vinen, er der også lidt info at komme efter – både på selve aftenen og længere nede i indlægget.

De fire spillere

De fire spillere

Programmet ganske kort ser således ud:

Hvad:
En aften med vintageure samt nye, unikke ure fra Black Polar Bear og skræddersyede løsninger
Hvornår:
Torsdag den 8. maj klokken 18 til 20.30
Hvor:

Hos Axel på Gl. Mønt 1, København K
Hvordan:
Tilmelding på nk@my-pleasure.dk – skriv ”œEvent” i emnefeltet og deltagernavne i mailen

 

Du kan læse den fulde skrivelse om “udstillerne” her.

Og så var der noget med lidt vin? Nemlig. Vi skal smage på lidt Gran Sangre de Toro, som kommer fra Spanien. Du kender med garanti huset og navnet har en relation, der er forbundet med vin i mere end 300 år. Så gammel er de dråber, vi skal skåle i dog ikke. Indholdet er baseret på ældgamle Garnacha og Cariñena vinstokke, og det skal da også nævnes, at Gran Sangre de Toro produceres i et meget begrænset omfang.

Så ved du, hvad du skal kigge efter i glasset

Så ved du, hvad du skal kigge efter i glasset

Der er stort tak for hjælp til deling af historien, så butikken bliver proppet!

Følg også My Pleasure her

Pin It

You may also like