Home Årsagsrelateret ekvipering Invitation: Den med de gode priser på NN07

Invitation: Den med de gode priser på NN07

by Nicolai Klingenberg

Er det på tid af få opdateret garderoben en smule og måske lade de gamle benklæder lade livet til fordel for nogle nye? Er skjorten blevet for lille eller måske for stor? Og er der hul i din sweater? Det kan ske. Det kan sådan set også være, at alt er, som det skal være i garderoben, men at du alligevel kunne trænge til lidt nyt. Derfor inviteres du hermed til Sample Sale hos NN07.

Det skal handle om pænt tøj til ditto mænd - og til fine priser...

Det skal handle om pænt tøj til ditto mænd – og til fine priser…

Jeg har gennnem årene både båret kluns og klude fra NN07, og så har jeg sågar interviewet bagmændene, før de sådan for alvor fik gang i butikken. Jeg har ydermere gået i gymnasiet med Mai-Britt, som styrer kontoret med hård hånd, og så har jeg alle dage ment, at firmaets markedsføring hører til blandt den bedste i “branchen”.

Skjorter på rad og række

Skjorter på rad og række

I dag skal det dog hverken handle om rejser til fjerne destinationer, “sæsonenes trends” eller super 120 uld, men derimod om en herlig mulighed for at rive lidt ned fra hylder og bøjlestænger, uden det koster listepris. Der er med andre ord blæst til sample sale, og du er inviteret. Som du kan se, er der lidt VIP over den første dag, og det betyder ganske kort fortalt, at det er her, der bliver åbnet lidt før tid – og det er her, der vil være det største sortiment i spil.

Alt det, du skal vide.

Alt det, du skal vide.

Hvis du vil med på VIP-delen, skal du sådan set blot tilmelde dig NN07’ernes nyhedsbrev her

Med blåt islæt

Med blåt islæt

Jeg håber, tiltaget er noget for dig.

My Pleasure er på Instagram her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk