Home Årsagsrelateret ekvipering Flotte julegaver til ditto mænd

Flotte julegaver til ditto mænd

by Nicolai Klingenberg

Her skal vi omkring en stak fine sager, som du kan begave din mand med til jul. Er du selv mand, så har du hermed et bud på en ønskeseddel, som du kan smide videre (med kyshånd) til dem, der måtte have efterspurgt en seddel med juleønsker fra dig. Du skal desuden vide, at jeg selv har udvalgt dem alle.

Er det dem alle? Langt fra! Kig du bare videre...

Er det dem alle? Langt fra! Kig du bare videre…

Det er ydermere gjort aldeles nemt, for alle varerne kan handles hos Illum i København.

Først skal vi i departementet for de lidt skævere og mere funky klæder. Paul Smith har nemlig en flot afdeling, hvor du blandt andet finder nedenstående sager.

illum-gaver-maend-2Strikken herover med herligt print koster 2.050 kroner og er fra Paul Smith.

illum-gaver-maend-17

Paul Smith er desuden nem at genkende, når det kommer til manchetknapper. Her er der lidt nyt med relation til de tohjulede køretøjer. Manchetknapperne koster 960 kroner – og man pakker gerne ind.

illum-gaver-maend-3Hvis du er indehaver af et Omega Speedmaster, er jeg sikker på, at ovenstående T-shirt vil gå rent ind. Den koster 560 kroner.

illum-gaver-maend-4Morfar har ringet – og han vil gerne have sine hjemmesko tilbage. Det kommer dog ikke på tale. Disse forede labaner fra Dune kan komme under træet for 420 kroner.

illum-gaver-maend-5Skal det være mere klædeligt? Alle tiders. Så har jeg fundet disse monk-straps fra Bertie, som du kan spænde på fødderne for 945 kroner.

illum-gaver-maend-6Tænkte du: “Pokkers! Bare de monk-straps havde været sorte og mere vovede!”, så kan du blot ønske dig således. De sorte er fra Alberto Guardi, de har en grovere sål og koster 2.870 kroner.

illum-gaver-maend-7Det er særdeles klædeligt med læder på hænderne – og det gælder så sandelig også, hvis du kører automobil. Dermed skulle disse kørehandsker fra engelske Dents til 700 kroner (inklusiv røde detaljer og lufthuller til knoerne) være et godt bud på noget håndgodt. Handskerne kan også anvendes af passagerer i offentlige transportmidler, hvorved håndbaciller begrænser.

illum-gaver-maend-8Det behøver ikke at koste skjorten at give en flot gave – og her en oven i købet et bud, som passer til skjorten. Et par stofmanchetknuder til 75 kroner skal nok puste nyt liv i ærmerne og pynte i ditto. Fås – som vist – i flere farver og mønstre.

illum-gaver-maend-9Man bør ej rejse uden toiletartikler, og selvom jeg personligt har hang til at transportere disse i en mindre nydelig plasticanordning, så vil jeg langt hellere ses med denne flotte sag fra Acne. Forvent stof og læder – og en prislap på 2.995 kroner.

illum-gaver-maend-12 illum-gaver-maend-10En dobbeltdækker fra Barbour? Det kan du tro. Det bliver vel næppe mere land-adeligt og klassisk med en oilskindsjakke. Sagen her missede jeg prisen på, men af og til er det fint ikke at vide, hvad gaven har kostet.

illum-gaver-maend-13Kært stof har mange navne, og Amanda Christensen udmærker sig ved at have et flot sortiment af klude til brystlommen, som koster 300 kroner. Undlad endelig at snyde næsen i kluden – i stedet får jakken eller blazeren et ganske nyt “look” over sig.

illum-gaver-maend-14Hvis du ikke fandt Barbour jakke elegant, så var det måske noget med cashmere-sag fra Gant? Sagen her blev fundet med en prislap, som lød på 5.200 kroner.

illum-gaver-maend-15Hvad med en cardigan? Til 1.199 kroner – og med mulighed for at vælge en anden farve? Super. Sagen her stammer fra Schormand og kan fint anvendes i stedet for en vest til jakkesættet (hvis det skal være lidt mindre formelt) og med enten T-shirt eller skjorte under. Går den til jeans også? Det kan du tro.

illum-gaver-maend-16Er frisuren eller hårpragten ikke, hvad den har været? Så kunne du jo passende gemme manken lidt af vejen med en hat. Denne sag er spottet i departementet for italiensk hovedbeklædning, som ligeledes ligger på 1. sal. Prisen er rørende 350 kroner. For hatten.

illum-gaver-maend-18Uanset om du nyder tobak eller ej, så vil du se drøngodt ud i en smokingjakke – for eksempel til nytår. Som du kan se, kan du fint kombinere jakken med en mere uformel buks. Prisen er dog den samme, uanset hvad iklæder benene. Jakken koster 3.499 kroner.

illum-gaver-maend-19Der er et eller andet vældigt fascinerende ved denne trøje af fin uld. Motivet fangede mig, og trøjen kræver muligvis sin mand, men nok om det. Du kan blive iklædt trøjen for 1.390 kroner.

illum-gaver-maend-20Omend man ofte taler om at holde hovedet koldt, så vil jeg mene, at der også findes fine undtagelser. Her kan du for eksempel holde hovedet varmt med en nydelig strikhue med lidt kulørte detaljer. Huen er fra Barts og fås i flere farver og koster 210 kroner.

eataly-3 eataly-4Hvis du er mere til delikatesser, så skal du vide, at underetagen i Illum nu bugner af italienske lækkerbiskener – du kan for eksempel give ønsket om “en kurv med alt godt fra Støvlelandet” videre i systemet. Og som det servicemindede menneske du sikkert er, kan du også fortælle, at indkøberne kan spise alverdens sager i Eataly, som delikatesseafdeling er blevet døbt.

illum-gaver-maend-1Men hvad med kvinderne? Du tror, det er løgn, men det er det ikke: Der er findes et sandt modemekka på 2. sal, som oven i købet skulle være nyistandsat og med brands, som man vanligvis ikke finder på ethvert gadehjørne. Dermed ved du, hvor du kan finde noget særligt til kvinde, du holder af…

Historien er sponseret af Illum

My Pleasure giver den med sløjfe og bånd på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk