Home Web-TV WEB-TV: Den med Libratone ZIPP Copenhagen Edition

WEB-TV: Den med Libratone ZIPP Copenhagen Edition

by Nicolai Klingenberg

Vi skal et smut over i departmentetet for teknik og lyd. Jeg har et par højtalere til test, som begge går under navnet Libratone ZIPP Copenhagen Edition – der er en stor og en lille. Og masser af lyd…

Så blev det officielt sommer. Og tid til en omgang web-tv, som omhandler en højtaler nyhed.

Så blev det officielt sommer. Og tid til en omgang web-tv, som omhandler en højtaler nyhed.

Men hvordan forholder det sig med apparaturet, priser, størrelser og den slags? Det kan du se herunder.

Lidt kort fakta lyder således: To nye højtalere fra Libratone. Begge går under navnet Libratone ZIPP Copenhagen Edition – den ene er stor og måler 26 centimer i højden og har en diameter på 12,2 centimeter. Den anden er mindre og er 22,4 centimeter høj og har en diameter på 10 centimeter. Du kan lytte til musik via kabel, Bluetooth eller wifi, du kan downloade en funktionel og styrrende app, du kan tilkøbe kulørte “uldfrakker” og firmaet er både dansk og prisvindende.

Et livsstils-moment fra pressemeddelelsen...

Et livsstils-moment fra pressemeddelelsen…

App’en skal i øvrigt ikke blot nævnes, men også downloades. Den åbner for en mere dybdegående brugeroplevelse, hvor du kan rumstere med dit Libratone univers. Har du flere højtalere, kan du parre dem, angive hvorledes de står placeret (for eksempel bord, reol og gulv), men den største overraskelse var sådan set, adgangen til internetradio. Når du har fundet højtaleren til dit wifi netværk, kan du browse og afspille radiostationer fra hele verden – og tilføje fem favoritter til app’en.

Så er vi i gang med app'en. Og du bliver guidet flot igennem. Bare vær lidt tålmodig

Så er vi i gang med app’en. Og du bliver guidet flot igennem. Bare vær lidt tålmodig

Det krævede vel omkring 10 minutter at lære systemet og app’en at kende – det er ganske nemt at gå til, og app’en byder ydermere på instruktionsvideoer, som guider dig. Eneste anke er, at jeg ikke kunne få Radio 24Syv til at spille. Er du til Spotify? Alle tiders. Her dukker feltet “Devices Available” op, når du lytter til musik, og her skal du sådan set blot vælge din Libratone højtaler, hvorpå telefonens ydmyge højtaler afløses af Zipp’en.

Opsætning af den manuelle slags

Opsætning af den manuelle slags

Dine muligheder...

Dine muligheder…

Lyden? Mit hifi- og lydrepetoire hører nok ikke til landets største, men jeg lover dig masser af bas og fyldig lyd, som kommer så fint ud til alle omkring dig grundet de 360 graders spredning (med mindre du ændrer denne indstilling). App’en gør dig i øvrigt også i stand til at skrue op og ned, browse radioer og musik, så du ikke skal lette dig fra sofa, stol eller hængekøje. At den lille højtaler vejer over et kilo, burde i sig selv være en indikator for kram – det er dog ikke en sag, du sådan lige smider i den lille taske eller i lommen. Får du skruet helt op for højtaleren, vil du nemt kunne overdøve et middagsselskab, og jeg vil mene, at samme volumeniveau – altså maks – vil være al rigeligt til en “køkkenfest”. Og der går altså hverken skrat eller dårlig lyd i den, når du skruer helt op.

Gæt selv, hvor højtaleren er placeret for tiden...

Gæt selv, hvor højtaleren er placeret for tiden…

Tænker du, at et kilo og lidt over er for meget? Så skal du slå et kryds i kalenderen den 15. juni, hvor Libratone har varslet to store, men små (rent fysisk) nyheder, som skulle kunne glæde folk med hang til letvægtere udi bærbar lyd…

Vil du vide mere, kan du besøge Libratone her

Der er keyboards og Bluetooth på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk