Home Kluns, grej og grooming Den med den gamle BMW og et trykt medie

Den med den gamle BMW og et trykt medie

by Nicolai Klingenberg

Her skal det handle om barndommens gade, gode handler, en trykt avis, lamper, brugte løjer, en BMW, tennissokker i skoene og en artikel et andet sted. Vi begynder med et foto, der nemt viser, hvordan jeg har det med min mor. Også den dag i dag.

Min mor, hendes søn og en bil, som spiller en rolle for denne historie...

Min mor, hendes søn, som er helt tosset med moren, og en bil, som spiller en rolle for denne historie…

Vi skal tilbage til primo 1980’erne, hvor telexen var ved at bliver overhalet af faxen, og det trykte medie var i høj kurs. Min mor og far var blevet forældre et par år forinden, min var i reklamebranchen, og min mor jobbede hos Sveriges Turistbureau. Husstanden havde en vogn, og det var en BMW 2000 Touring, som var købt lettere brugt. Vognen havde været ejet af ældre dame, og faktisk var denne sælger-floskel ganske sand, da vi kendte den tidligere ejer… Hvad der skete herfra? Det finder du ud af, hvis du læser resten af historien her

Historien er præsenteret i samarbejde med dbaguide

My Pleasure er også her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk