Home Kluns, grej og grooming Den med den gamle BMW og et trykt medie

Den med den gamle BMW og et trykt medie

written by Nicolai Klingenberg 3. juni 2016
Pin It

Her skal det handle om barndommens gade, gode handler, en trykt avis, lamper, brugte løjer, en BMW, tennissokker i skoene og en artikel et andet sted. Vi begynder med et foto, der nemt viser, hvordan jeg har det med min mor. Også den dag i dag.

Min mor, hendes søn og en bil, som spiller en rolle for denne historie...

Min mor, hendes søn, som er helt tosset med moren, og en bil, som spiller en rolle for denne historie…

Vi skal tilbage til primo 1980’erne, hvor telexen var ved at bliver overhalet af faxen, og det trykte medie var i høj kurs. Min mor og far var blevet forældre et par år forinden, min var i reklamebranchen, og min mor jobbede hos Sveriges Turistbureau. Husstanden havde en vogn, og det var en BMW 2000 Touring, som var købt lettere brugt. Vognen havde været ejet af ældre dame, og faktisk var denne sælger-floskel ganske sand, da vi kendte den tidligere ejer… Hvad der skete herfra? Det finder du ud af, hvis du læser resten af historien her

Historien er præsenteret i samarbejde med dbaguide

My Pleasure er også her

Pin It

You may also like