Home Tryksager Fredagsanekdoten – en potentiel føljeton

Fredagsanekdoten – en potentiel føljeton

by Nicolai Klingenberg

I dag har jeg haft lidt vanskeligheder ved at prioritere. Hvad skulle aftenens historie handle om? Og hvor lang skulle den være? Vanligvis er fredagen ikke den dag, der trækker de tungeste artikler, da folk gerne er ude at rumstere – enten på barer, restauranter eller natklubber – mens andre (ganske fornuftigt) trækker det virtuelle stik helt og aldeles. Men hvad kan en sådan fredag så føre til…?

Her er et foto fra en særdeles festlig aften. Den udviklede sig ikke forbudt, men den slørede person på fotoet (til venstre) er ikke så begejstret for motivet. Men det er jeg.

Her er et foto fra en særdeles festlig aften. Den udviklede sig ikke forbudt, men den slørede person på fotoet (til venstre) er ikke så begejstret for motivet. Men det er jeg.

Den kan føre til rigtig meget – både ting og anekdoter, som bør deles, men også historier og oplevelser, som bør anonymiseres en smule, før oplevelserne tåler dagens lys. Min pointe er, at jeg gerne vil dele egne – og andres – sjove, skøre, anderledes, overraskende, tossede og vilde oplevelser fremadrettet, når kalenderen viser fredag.

Din oplevelse behøver ikke at have foregået en fredag, og du kan selvsagt være anonym.

Har du en flot historie? Så skriv til mig på nk@my-pleasure.dk

My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk