Home VW Volkswagen I.D Buzz – når der går strøm i rugbrødet

Volkswagen I.D Buzz – når der går strøm i rugbrødet

by Nicolai Klingenberg

Det er ikke første gang, jeg har nedfældet nogle ord om en konceptbil, og faktisk har “historien” vist, at koncepter er blevet til realiteter. Faktisk er det mere reglen end undtagelsen, og hvis du enten har hang til at køre “på batteri” eller drømmer om at lade bilen køre selv, så skal du krydse fingre for, at Volkswagen I.D Buzz bliver en realitet.

Du kan også se frem til panoramatag af glas...

Du kan også se frem til panoramatag af glas…

Der er i øvrigt tale om en (potentiel) relancering af det hippe hippiekøretøj, “Rugbrødet”, men i fremtiden bliver det dog noget mere moderne – og luksuriøst. Bliver det som ønsket, kan du forvente et førersæde, der kan vendes 180 grader, eftersom et særligt system skulle kunne køre bilen selv. Du får desuden to elmotorer, som leverer en rækkevidde på 600 kilometer via et samlet antal hestekræfter på 374.

Før. Og nu. Eller i hvert fald i fremtiden.

Før. Og nu. Eller i hvert fald i fremtiden.

Er du glad for det individuelle, skal du desuden se frem til, at bilen vil være tilpasset den fører, der nu engang måtte have adgang til bilen – eller mere konkret: Hver person, der har med bilen at gøre, har mulighed for at træde ind i bilen og blive mødt med sine personlige præferencer, som tæller alt fra kabinelys til sædeindstillinger og foretrukken musik. Bilen vil i øvrigt kunne åbnes via din telefon.

Styr det hele fra rattet - og lad tablet'en vandre ned gennem kabinen.

Styr det hele fra rattet – og lad tablet’en vandre ned gennem kabinen.

Bilens vitale informationer og indstillinger vil blive styret fra rattet, som vil have berøringsfølsomme kontakter, mens en midterkonsol med indbygget tablet kan skydes frem og tilbage i kabinen, og der vil være plads til hele otte personer i det nye, elektriske rugbrød.

Plads til otte. Hvis bilen bliver en realitet. Men det tror jeg nu nok, den gør.

Plads til otte. Hvis bilen bliver en realitet. Men det tror jeg nu nok, den gør.

Men hvordan promoverede man egentlig VW “bussen” i gamle dage? Det gjorde man blandt andet sådan her:

My Pleasure fås med kerner og i skiver her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.