Home VW VW TIGUAN MED FART PÅ & FAR I – DEN MED CHRISTIAN FRANDSEN

VW TIGUAN MED FART PÅ & FAR I – DEN MED CHRISTIAN FRANDSEN

by Nicolai Klingenberg

Nu skal vi på hjul, og selvom årstiden ikke gør ret meget godt for nogen hudtoner, så er videointerviewet herunder aldeles herligt og hyggeligt, hvis du spørger mig. Det hænger nok sammen med, at Christian Frandsen hører til på listen over mine ældste bekendtskaber, men det skal historien ikke handle om. I stedet skal det handle om at være far – og lidt travl.

Mine damer og herrer: Christian Frandsen. Men er der ikke nogen, der også kalder ham Frande? Jo.

Mine damer og herrer: Christian Frandsen. Men er der ikke nogen, der også kalder ham Frande? Jo.

Vi springer fluks videre til kabinen, hvor varmegraderne ligger på omtrent femogtyve. Vi kører i øvrigt i HD, så indstil du lige filmen til den opløsning – det gør du i afspilningsviduets nederste højre hjørne før Youtube-logoet. 

Mere blev det ikke til i denne omgang. Hvis du synes, at møbeleventyret (Hav Copenhagen) lød interessant, så kan du læse mere om dette her

Historien er præsenteret i samarbejde den nye Tiguan fra Volkswagen, som du kan læse mere om her

My P FB

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk