Home Fotografier Jeg sælger ud af arkivet med fotografisk kreativitet

Jeg sælger ud af arkivet med fotografisk kreativitet

by Nicolai Klingenberg
fotokunst-1

Det første foto…

Omend jeg ikke lever udelukkende af at tage fotografier, så er det noget, jeg bruger en del tid på. Både de hurtige skud, men også dem, der rummer lidt mere, og som jeg har gemt til noget særligt. Jeg har en fotobog på vej – måske i år. Men nok om den. Her skal det nemlig handle om tre fotografier, jeg har taget – og som skal op at hænge. Måske hos dig.

Det er selvsagt med en stor nysgerrighed, at jeg sender disse tre fotografier “ud” til potentille nye ejere. Du skal vide, at jeg har allerede har et eksemplar parat af hver foto, som er printet på en plade og klar til at blive hængt op. Jeg vil “kun” lave fem eksemplarer af hvert foto, og de andre vil kun blive lavet, såfremt der er efterspørgsel på sagerne.

Det andet foto...

Det andet foto…

Jeg har ikke haft nemt ved at sætte kroner på min “fotokunst” – for hvornår er noget kunst? Og hvornår er man et navn, der kan bære en given pris? Jeg har ikke noget galleri. Og jeg har ingen fotografisk baggrund. Til gengæld er jeg tosset med et at fotografere, og jeg er blevet bedre, som årene er gået. De foto, der er til salg i denne omgang har fem år på bagen. Der er sket meget siden da – men jeg er stadig begejstret for motiverne, og jeg håber andre vil have interesse i dem. Det ville være så herligt motiverende for det potentielle, videre forløb.

Det tredje foto

Det tredje foto

Fotografierne måler 50 centimeter i højden og 70 centimeter i længden. De er klar til at blive hængt op. Et foto kan blive dit for 2.500 kroner – og det er klar til at blive hentet fra “nu”. Er du interesseret, eller har du feedback, spørgsmål eller lignende, så send mig en e-mail på nk@my-pleasure.dk – jeg ser frem til at høre fra dig!

Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk