Home Fotografier Drømmen om at skabe fotokunst begynder med en klumme i et andet medie

Drømmen om at skabe fotokunst begynder med en klumme i et andet medie

by Nicolai Klingenberg

Lige siden jeg etablerede My Pleasure for otte år siden, har jeg forsøgt at dygtiggøre mig, når det kommer til vinkling, tekst, flow og feel good i mine tekster. Der er også kommet video og lyd til – og så er der billederne. Som tiden er gået, er jeg blevet mere og mere begejstret for at tage billeder – og nu har jeg fået mig en foto-klumme i et helt andet medie.

Der kommer farver på lige straks.

Magasinet hedder Liebhaverboligen, og er en herlig publikation, hvis redaktion har til huse i Hellerup. Magasinet udkommer dog langt bredere, og i løbet af de sidste år, er der sket en del med magasinet – blandt andet har staben af rare folk M/K justeret og højnet indholdet, hvorfor journalistikken nu også tæller ikke-kommercielle sager. Billederne? De er blevet direkte fantastiske – særligt nu…

Uha hvor flot. Og lettere opstillet, men skidt pyt med det.

Nuvel. Min idé gik på at levere “snapshots” fra mine ture i området, hvor jeg bor. Den idé blev hilst velkommen, og nu er sagerne så at finde på tryk.

Min plan? At få mine fotos “set” – og solgt. Jeg vil gerne sælge mine fotografier i få, nummerede eksemplarer – og i et format, der vil klæde en væg i dit hjem eller på dit job. Mere om dette på et andet tidspunkt. Dog vil jeg gerne præsentere dig for mit eget favorit-skud fra første nummer. Titlen lyder “Hvidvaskning i Hellerup”

Kunne et af billederne være noget for dig, så lad mig høre fra dig på nk@my-pleasure.dk

Har du ikke magasinet mellem hænderne, kan du se artiklen (og resten af magasinet) i den elektronisk udgave af  Liebhaverboligen her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk