Home Bobler Web-tv: Den med mit champagnepiskeris, som jeg fik af Jeppe

Web-tv: Den med mit champagnepiskeris, som jeg fik af Jeppe

written by Nicolai Klingenberg 27. oktober 2017
Pin It

Dagen i dag var flot. Og ganske travl. Jeg havde besøge af talrige gode gutter, jeg fik smagt champagne, trykket på knapper, fremvist muligheder i Konglomeratet, hentet min søn og spist slagterens svenske pølseret. Fart over feltet? Det kan tro. Men jeg fik også lavet en video om en vældig flot gave i form af et champagnepiskeris, som jeg fik for år tilbage af Jeppe Dencker. Jeg har kigget på den ofte, men jeg har aldrig anvendt den. Utaknemmeligt? Ingenlunde.

Pisk den endelig (ikke).

Nå – jeg kan lige så godt bede dig om at bænke dig foran den lejefritagede moviebox og trykke play. Båndet spoler automatisk tilbage, og du behøver ikke aflevere filmen tilbage. Du må til gengæld gerne dele den.

Dermed blev vi klogere på et lille aggregat, som er ganske misforstået. Stakkels champagnepiskeris. Hold din champagne højt hævet og fuld af bobler.

Flere artikler om champagne på My Pleasure findes lige her

Weekend hele ugen på Facebook

Pin It

You may also like