Home PindemadderBobler LG Signature Wine Cellar – Det er mig, der står her ude og banker på…

LG Signature Wine Cellar – Det er mig, der står her ude og banker på…

by Nicolai Klingenberg

Har du hørt tale om LG Signature Wine Cellar? Nok ikke – men så er vi to. Som minimum. Sagen er den, at jeg læste om en ganske finurlig nyhed, som har vinopbevaring som omdrejningspunkt. I eget hjem endda. Men ikke bare én slags vin, for “skabet” har flere temperaturzoner. Nå, det har du hørt om før?

LG Signature Wine Cellar
Dagens skab. – Jeg er helt nede i kælderen… – Pragtfuldt – tager du lidt med op?

Hvad så, hvis vi smider en selvhævende snackskuffe oven i hatten, som hæver sig selv? Jeg tænkte det nok – og det er trods alt også nyt…

Er man ultra passioneret omkring sin vin og opbevaring af selv samme, så ved man nok, at vibrationer fra en køleenhed ikke er det mest optimale for vinen. Det samme gælder temperaturudsving og sollys. Jeg var ikke klar over “det med vibrationerne”, men det er fint at blive klogere.

lg vinkøleskab
På rad og række. Så længe de varer.

Skal vi lige runde snackskuffen? Ret beset er det en køleskabslignende sektion i vinskabet, som du finder i den nederste sektion. Her kan du have alskens spisevenligt vintilbehør, men måtte du hellere have mod på at fryse noget ned, så er det også muligt. Er du stiv i ryggen? Skidt pyt – en mekanisme sørger for at hæve skuffen, så du ikke skal anstrenge dig al verden for at nå dine snacks, isterninger eller frosne supper. Hver sin smag, du ved.

LG Wine Cellar
En rest er lagt i skabet. Det må næsten være en fejl.

Har du en håndfuld glas i hænderne eller har du en vatarm, så kan du blot dappe let med foden på en sensor, hvorpå selve døren til vinkølekabet åbner. Har du brækket begge fødder, eller er de blot vældig ømme, kan du blot tale til døren, hvorpå den åbner. Måtte du være så uheldig at være døvstum og mangle både hænder og fødder, er jeg sikker på, der en venlig sjæl, der vil hjælpe dig med at åbne døren og skænke lidt velfortjent til dig.

LG Signature Wine Cellar
Et let dap, og så er hjælpen der. Bemærk, at der er benyttet en hjemmetøffel af en art i illustrationen

Nå. Overskriften lød “Det er mig, der står herude og banker på”, og det hænger sammen med, at du kan banke to gange på lågen (eventuelt med hovedet, hvis ovenstående beskrivelse måtte passe på dig), og dernæst tænder lyset inde i vinsvale/køleskabet. Fidusen er, at du ikke slipper varm luft ind eller kold luft ud – det betyder mindre energiforbrug, og flere penge til vin i det lange løb.

LG Signature Wine Cellar
“Er Pingus hjemme?”

Der er meget mere at komme efter – blandt andet end app med styrefunktioner, tre forskellige temperaturzoner og plads til 65 vinflasker og 99 liter i fryseren. Dermed burde der være plads til en munter aften med de nærmeste, som du måtte ønske at invitere til vin og hjemmelavet gullasch fra frost.

Signature Wine Cellar
Fra appen.

Hørte du podcasten om naturvin? Den ligger her

Her er Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk