Home PindemadderBobler Copenhagen Rosé Festival er aflyst – forvent smagekasser i stedet

Copenhagen Rosé Festival er aflyst – forvent smagekasser i stedet

by Nicolai Klingenberg

Kan du godt mærke det? Sommeren er blot få uger forude, og du kan fint tage forskud på denne – for eksempel med rosé. Altså vin. Men først lidt skidt nyt: Copenhagen Rosé Festival er aflyst i år, og du kan selv gætte hvorfor. Men hvad har folkene så i ærmet? En del – blandt andet smagekasser – med rosévin naturligvis.

Svupsi – så er der rosé (dog fra arkivet i dette tilfælde)

Men det skal ikke hedde sig, for mens holdet bag Copenhagen Rosé Festival arbejder på at gøre næste års festival til den største og bedste (nogensinde endda), har de brugt lukke-tiden på at stable lidt godt på benene. Hvad? En Internetbutik, hvor du kan holde dig opdateret på næste års festival, spendere lidt kroner på alskens mikmak såsom en opskriftsbog med rosécocktails, plakatkunst, men allervigtigst et par udvalgte smagekasser med rosévin.

smagekasser rosévin
Lidt fra en smagekasse….

For mit eget vedkommende var rosé anledningen til en flot kom-sammen i Tisvilde sidste år, da den stod på Rosé Banko. Jeg ved endnu ikke, om 2020 bliver en realitet i Rosé Bankoens tegn, men jeg har hørt lidt rygter om, at det så afgjort bliver en realitet i privatregi, hvilket jeg håber på at kunne deltage i. Skal du lige høre den oprindelige podcast? Okey-dokey.

Og hov – går du med samme tanker, så har du altså alle tiders mulighed for at smage noget forskelligt med de førnævnte smagekasser, som kan handles i Internetbutikken, der har til huse på Copenhagenrosefestival.dk her

smagekasser rosévin
Til næste år!

Du finder mere drikkeligt på My-Pleasure.dk her

Og Facebook findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk