Home Web-TV WEB-TV: Møn Sessions får det til at risle smukt ned ad din ryg

WEB-TV: Møn Sessions får det til at risle smukt ned ad din ryg

by Nicolai Klingenberg

Møn Sessions – musikken leve

Kan du huske sidste sommer? Og foråret? Længes du lidt? Så er vi to. Minimum. Jeg mindes maj-måned – det var der, det hele begyndte. Og da jeg ganske nyligt faldt over en særdeles stemningsfuld omgang levende billeder med hertilhørende dansk musik fra Søren Huss, måtte jeg til tasterne. Tag vel imod Søren Huss og Møn Sessions.

Møn Sessions

Så er vi klar til afgang – og musik.

Det er netop nu – søndag – jeg er røget til tastaturet, og jeg synes, at indholdet og stemningen i videoen du får lidt længere nede passer overordentlig flot til sådan en søndag som i dag, hvor vi så småt kan ane foråret.

Møn Sessions

Danmark 2018 – maj måned.

Faktisk ville jeg for over et år siden have anbefalet Søren Huss’ seneste album, “Midtlivsvisen”, men tiden løb fra mig – og selvom Møn Sessions har et års tid på bagen, så var fundet nyt for mig, da jeg stiftede bekendtskab med konceptet for under en uge siden.

Møn Sessions

Søren Huss – og en mikrofon med vindhætte

Konceptet? Det lyder således:

Live recordings from the island of Møn.
Outdoor sessions influenced by season and weather.
Authentic sound and colors with only minor adjustments.

Det lyder jo ligetil og aldeles fascinerende? Det er det også. Jeg vil sågar sige, at det er smukt. Se, lyt og nyd selv med herunder…

Der er heldigvis flere artister at komme efter hos Møn Sessions, som har til huse på Internet-www-https-adressen her
Møn Sessions

Idyl

My-Pleasure.dk på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk