Home Living Vipp kontorstol – uden pedal, men med hjul og ganske nydelig

Vipp kontorstol – uden pedal, men med hjul og ganske nydelig

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Ved du, hvad jeg har set? En ny stol. Fra danske Vipp endda. Du ved dem, der har lavet drønsmarte vippeskraldespande, som er blevet tæt på hvermandseje – men som samtidig er i udvikling, der er særdeles omsiggribende. Sæt dig ned – ude som hjemme – i den nye Vipp kontorstol.

Vipp kontorstol
Der har vi den jo – den nye Vipp kontorstol

Drejestol, kontorstol og roterbart siddemøbel – kært møbel har mange navne. Men har du set denne her laban? Nok er den kostelig – en Vippe kontorstol koster 7.499 kroner – men jeg må altså medgive, at de remedier, jeg har fra Vipp (salt & peberkværne, to pedalspande, en sæbedispenser samt WC-børste) fungerer upåklageligt.

drejestol Vipp
Sideskud

Nok er ovenstående inventarsamling ikke at betragte som klodens mest sexy remedier, men til gengæld er de nødvendige. Og så er de tålelige at se på. Jeg er ikke tilhænger af at sværge til et gennemgående mærke i hjemmets inventar og møblement, men på ovenstående Vipp fronter fornægter kvaliteten sig altså ikke.

vipp kontorstol hjul
Hjemmekontor – og kan velsagtens også bruges rundt om et spisebord. Stolen fås nemlig også uden hjul

Er det den smukkeste kontorstol, jeg nogensinde har set? Nej. Har jeg to andre velfungerende kontorstole? Ja. Kunne jeg hitte på at købe en Vipp kontorstol? Muligvis. Men ikke nu.

sort kontorstol
Den sorte fra Vipp

Det skal dog ikke afholde mig fra at bringe denne kombinerede service- og nyhedsmeddelse. Det kunne jo være, du sad elendigt og statisk derhjemme og måtte være på jagt efter noget komfortabelt.

Så du i øvrigt reportagen fra Vipp Shelter?

Stellet? Aluminum. Entet poleret eller pulverlakeret. Jeg var gået efter førstnævnte – og med det brune læder. Cognacfarvet kan vi også kalde det.

kontorstol læder vipp
Lige på og Vipp

Vil du vide mere? Fino. Læs og se mere på Vipp her

Find Facebook her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.