Home Porsche 912 Vind billetter til Copenhagen Historic Grand Prix

Vind billetter til Copenhagen Historic Grand Prix

written by Nicolai Klingenberg 27. juli 2011
Pin It

My-Pleasure er på pletten, når der er blæst til historisk ræs i City. Det foregår den 6. og 7. august, og i dag har du muligheden for at vinde VIP billetter til arrangementet. Og vinder du, kan du tage en ven med – der venter motorløb, mad og drikke.

Så er der Copenhagen Historic Grand Prix - lige om lidt. Og du kan vinde billetter med VIP-islæt endda.

Det er ganske simpelt – der er seks billetter på højkant, som deles ud til tre vindere, der hver kan tage én med. Så er det på plads. Billetterne giver adgang til søndagens ramasjang (husk at tjekke din kalender), og det kommer ikke til at gå stille for sig. VIP-begrebet er i øvrigt ikke en floskel i dette tilfælde, da vinderne får adgang til State of Arts egen tribune og “camp”, der fylder omkring en håndfuld hundrede kvadratmeter.

Nu med kvinde

State of Art stiller op med eget team, hvor du blandt andet finder Casper Elgaard, i gamle 911’ere og erfarne kørere, som kan deres kram, når det kommer til løb – se bare nedenstående klip fra et nyligt afholdt Århus løb

Det bliver ikke kedeligt – og der er i øvrigt Champagne til dem, der ikke skal køre. I kommer til at sidde lige ud til banen i State of Arts egen “camp”, hvor der kan mingles, skåles, spises og tales biler med historisk islæt. Menuen lyder blandt andet på krabbe-rilette, stegt kalveryg og økologiske “oksedeller”, som kan nydes til motorløbet eller mens du kigger på kollektionerne fra State of Art.

Et lille udvalg af diverse sager fra State of Art - forvent langt mere på selve dagen...

Vil du være med? Så smid en kommentar med dit navn og din mail.
Er du krea, kan du også tagge dig selv samt ham eller hende, du vil have med til løbet på Facebook-billederne her.

Der trækkes lod blandt alle, der er tagget, og som smider kommentarer.

Konkurrencen slutter torsdag den 4. august klokken 12, så vinderne kan nå at modtage billetterne med posten. Jeg håber på at se dig!

All in på de gamle Porscher... Thumbs up!


Pin It

You may also like