Home Peugeot Vær med til at finde Danmarks hemmelige perler, og vind en luksuriøs weekend i oplevelsens tegn

Vær med til at finde Danmarks hemmelige perler, og vind en luksuriøs weekend i oplevelsens tegn

written by Nicolai Klingenberg 26. februar 2012
Pin It

Jagten på Danmarks bedste oplevelser er sat ind – og du kan være med!

Sådan ser en luksuriøs Peugeot 308 CC ud - og den kan blive din i to uger. Og vinderen skal en tur til Hotel Frederiksminde...

I samarbejde med Peugeot vil My-Pleasure finde nogle af landets hemmelige og ukendte perler og “skatte”. Og vi er på jagt efter alt mellem himmel og jord. Ved du for eksempel, hvor man får landets bedste stegte flæsk, kop kaffe, smørrebrød, kammuslinger eller hotdog?

Din viden er vigtig. Men vi er også på jagt efter de gode gratis oplevelser – du ved måske, hvor landets bedste udsigter findes, og hvor det er oplagt at medbringe egen picnickurv, Champagne eller termokande? Og kender du en rute, der ligger uden for motorvejsnettet, men som er alle de ekstra minutter og kilometer værd, ja, så vil vi meget gerne høre om den.

Kender du en perle som denne, hvor man for eksempel kan medbringe en picnickurv? Tip mig på nk@my-pleasure.dk

Har du brug for flere stikord? Så skal du være velkommen til at tippe os om  landevejskroer eller en god, gedigen gammeldags kaffebar, som emmer af atmosfære, men som er ved at gå i glemmebogen. Nogle af stederne vil My-Pleasure selv besøge, men du er også mere end velkommen til at bidrage med både tekst og billeder – og din indsats kan give dig en stor oplevelse, når vi i slutningen af maj trækker lod om en herlig præmie. Og vi søger tips fra hele landet. Tænk bredt, og husk på, at du sikkert ligger med tips til steder, du jævnligt besøger på grund af kvalitet, atmosfære eller udsigt.

Det kan du blandt andet vinde:
Vi trækker løbende lod om præmier, men førstepræmien er allerede på plads og består af to uger i Peugeots eksklusive cabriolet 308 CC (i videoen herunder bliver der sagt en weekend, men vi har netop opgraderet!) samt en overnatning for to på det anmelderroste Hotel Frederiksminde ved Præstø.

Hotel Frederiksminde - besøgt at undertegnede, men det kan du også komme til!

Opholdet indeholder velkomst i form af eftermiddagskaffe / the med kage (serveres frem til klokken16.00). Dernæst bliver I budt på
aperitif & snacks, som efterfølges af aftenmenu bestående af tre retter. Når aftenen bliver til nat, er der overnatning i dobbeltværelse, og næste morgen bydes I på morgenmad.
Du kan i øvrigt læse My-Pleasures oplevelse med Frederiksminde på linket her.

Med udsigt til vand, byder Frederiksminde på hyggelige omgivelser og sublim spise.

Sådan deltager du:

Send et par ord  – og meget gerne et foto eller to – om det sted, du gerne vil anbefale. Gerne med en adresse – og en eventuel hjemmeside. Adressen er nk@my-pleasure.dk – og du kan også sende det færdige bud med tekst og billeder til samme adresse, hvis du vil.

Peugeot 308 CC - og så kan den endda folde taget ned.

Vinderen og den medkørende skal i øvrigt sidde i lædersæder.

Tilsæt skønne plusgrader, solbriller og måske løst hår.

Det ville være til stor hjælp, hvis du ville anbefale dagens indlæg, så vi kan få samlet så mange bud ind som muligt. Vi er officielt i gang fra i dag, og vinderen trækkes den 28. maj.

Pin It

You may also like

 • Carsten Riis

  Der er mange fine områder op og ned af den jyske Vestkyst. Noget råhed, hvor man ikke skal være bange for at få blæst i hovedet. Området omkring Lodbjerg klitplantage er der rigelig af plads til lange vandreture. Lad mig i næste uge poste nogen gode billeder fra området….det er ikke helt ringe.

 • Anonym

  Tak, Carsten! Det lyder godt – og du må meget gerne maile fotos og et par ord til mig på
  nk@my-pleasure.dk – der er allerede kommet en del gode bud. 🙂

 • Anonym

  Tak, Carsten! Det lyder godt – og du må meget gerne maile fotos og et par ord til mig på
  nk@my-pleasure.dk – der er allerede kommet en del gode bud. 🙂

 • Anonym

  Hyggeligt bud på en lille sommer søndagstur går til http://www.skovmollen.dk i Moesgaard ved Aarhus.
  Der er kun åbent fra 12-17 og lukket om mandagen.
  Man kunne gå forbi Marselisborg Slot og se vagtskifte med den Kgl. Livgarde kl. 12 og nyde turen igennem Moesgaard Skov.
  Der sluttes af med et par timer på stranden og aftenen kunne bruges ved Åboulevarden i Aarhus (åen).

  /Morten

 • Anonym

  En søndagstur til det fynske, nærmere bestemt Hindgavl slot i Middelfart er en udsøgt fornøjelse med lækker natur og dermed mulighed for en gåtur rundt om slottet med Lillebælt som lækker udsigt samt nyde en lækker frokost på slottet efterfølgende.
  Så føler man sig ført tilbage i tiden med disse lækre omgivelser og roen i området.

 • Jane

  En dejlig tur til fynske til Egeskov slot som er en oplevelse i sig selv, der er så mange sær værdigheder man kan foretage sig. Der er også gåture som er utrolige pragtfulde oplever tingene anderledes og ser meget mere.
  Håber det er noget man kan bruge

 • joan

  hej
  den skønne udsigt fra kongens have i helsingør tag madpakke med og sid og nyd udsigten over helsingør havn ,kronborg og til sverige.

 • joan

  Hejsa

  prøv Kronborg hvor der er en masse spænnende at oplevelser.udsigt, museum ,kassemater god mad på cafeen og butikker med foto og brugskunst .

 • joan

  vi har idag været i københavn havde en skøn dag : hvor vi først gik gik tur ved søerne i det skønne vejr og spiste en skøn burger ved Cafe Rene på Axeltorv 6 hvor vi fik en super betjening. det kan anbefales.

 • Michael

  Cafe Rose i Dronningmølle er kitch, familievenlig mad og venlig betjening – samt is med store kugler!

 • Nymann

  Hvis i Jylland kan Nils Bugge’s kro http://www.nielsbuggeskro.dk fx tilbyde en fantastisk picnickurv med tilhørende robåd på Hald Sø alternativt en gåtur i Dollerup Bakker

 • Hothomassen

  På min mark oppe ved skoven der har du den dejligste udsigt og kan nyde en medbragt madkurv og der er ro og fred, og bagefter kan man gå en tur i skoven.

 • kurt pedersen

  kør en tur til kaffe og pølsehuset i kragelund Lunderskovvej 27 a 6622 bække få mad der holder. mand og kone passer biksen har gjort det i 16 år med humor,godt humør,holder fester med musik og glade gæster laver fantastisk smørrebrød , bager, sylter, skræller kartofler og æbler steger osv osv..det er absolut en omvej værd…med venlig musikhilsen kp-musik@mail.dk citrondrengen…kører Peugeot 207 sport 1,6 hdi

 • klaus

  I naturskønne omgivelser ligger VILLA GALLINA ikke langt fra Gisselfeld Kloster. Kan absolut anbefales.
  Gode oplyninger om området i følge hjemmesiden. Desuden er spisekortet værd at nærstudere.

  Go for it mr. My- pleasure/nk.

 • Sghvorslev

  Weekendophold er netop én af vores årlige højdepunkter. Når man har en travl hverdag med arbejde, børn, madlavning, rengøring osv., så nyder vi at komme lidt væk fra det hele. Vi får bedsteforældre til at passe børnene og så er selv køreturen en nydelse, når der ikke er børn på bagsædet. Herefter laver vi kun det, vi har lyst til: Går lange ture, shopper, slapper af med en kold øl på en fortovscafe, spiser ude, sover længe og snakker uden at blive afbrudt hele tiden. Når man er væk hjemmefra slapper man meget bedre af, for man sidder ikke med dårlig samvittighed over alt det, man burde have gjort, og man kan bare gå fra opvasken. Når vi så har været afsted nogle dage, glæder vi os meget til at komme hjem og være sammen med børnene igen og fortsætte vores travle liv med batterierne opladet

 • Hothomassen

  Og det er gratis at sidde at få sin fokost hvis du selv medbringes den og hvis jeg er på matríklen giver jeg også kaffe. Så kan du jo ikke næsten få det bedre.

 • Eli

  Prøv Hr. Skov i blåvand