Home Peugeot Vær med til at finde Danmarks hemmelige perler, og vind en luksuriøs weekend i oplevelsens tegn

Vær med til at finde Danmarks hemmelige perler, og vind en luksuriøs weekend i oplevelsens tegn

written by Nicolai Klingenberg 26. februar 2012
Pin It

Jagten på Danmarks bedste oplevelser er sat ind – og du kan være med!

Sådan ser en luksuriøs Peugeot 308 CC ud - og den kan blive din i to uger. Og vinderen skal en tur til Hotel Frederiksminde...

I samarbejde med Peugeot vil My-Pleasure finde nogle af landets hemmelige og ukendte perler og “skatte”. Og vi er på jagt efter alt mellem himmel og jord. Ved du for eksempel, hvor man får landets bedste stegte flæsk, kop kaffe, smørrebrød, kammuslinger eller hotdog?

Din viden er vigtig. Men vi er også på jagt efter de gode gratis oplevelser – du ved måske, hvor landets bedste udsigter findes, og hvor det er oplagt at medbringe egen picnickurv, Champagne eller termokande? Og kender du en rute, der ligger uden for motorvejsnettet, men som er alle de ekstra minutter og kilometer værd, ja, så vil vi meget gerne høre om den.

Kender du en perle som denne, hvor man for eksempel kan medbringe en picnickurv? Tip mig på nk@my-pleasure.dk

Har du brug for flere stikord? Så skal du være velkommen til at tippe os om  landevejskroer eller en god, gedigen gammeldags kaffebar, som emmer af atmosfære, men som er ved at gå i glemmebogen. Nogle af stederne vil My-Pleasure selv besøge, men du er også mere end velkommen til at bidrage med både tekst og billeder – og din indsats kan give dig en stor oplevelse, når vi i slutningen af maj trækker lod om en herlig præmie. Og vi søger tips fra hele landet. Tænk bredt, og husk på, at du sikkert ligger med tips til steder, du jævnligt besøger på grund af kvalitet, atmosfære eller udsigt.

Det kan du blandt andet vinde:
Vi trækker løbende lod om præmier, men førstepræmien er allerede på plads og består af to uger i Peugeots eksklusive cabriolet 308 CC (i videoen herunder bliver der sagt en weekend, men vi har netop opgraderet!) samt en overnatning for to på det anmelderroste Hotel Frederiksminde ved Præstø.

Hotel Frederiksminde - besøgt at undertegnede, men det kan du også komme til!

Opholdet indeholder velkomst i form af eftermiddagskaffe / the med kage (serveres frem til klokken16.00). Dernæst bliver I budt på
aperitif & snacks, som efterfølges af aftenmenu bestående af tre retter. Når aftenen bliver til nat, er der overnatning i dobbeltværelse, og næste morgen bydes I på morgenmad.
Du kan i øvrigt læse My-Pleasures oplevelse med Frederiksminde på linket her.

Med udsigt til vand, byder Frederiksminde på hyggelige omgivelser og sublim spise.

Sådan deltager du:

Send et par ord  – og meget gerne et foto eller to – om det sted, du gerne vil anbefale. Gerne med en adresse – og en eventuel hjemmeside. Adressen er nk@my-pleasure.dk – og du kan også sende det færdige bud med tekst og billeder til samme adresse, hvis du vil.

Peugeot 308 CC - og så kan den endda folde taget ned.

Vinderen og den medkørende skal i øvrigt sidde i lædersæder.

Tilsæt skønne plusgrader, solbriller og måske løst hår.

Det ville være til stor hjælp, hvis du ville anbefale dagens indlæg, så vi kan få samlet så mange bud ind som muligt. Vi er officielt i gang fra i dag, og vinderen trækkes den 28. maj.

Pin It

You may also like