Home Peugeot På hjul mod Champagne i en Peugeot 508 GT

På hjul mod Champagne i en Peugeot 508 GT

by Nicolai Klingenberg

Jeg har været på mit livs længste køretur – indtil videre altså. Turen gik til Champagne, og den tur er over 1.200 kilometer. Det blev til få stop på vejen ned – og endnu færre på vejen hjem. Da lejligheden bød sig for at køre turen til Champagne i en Peugeot 508 GT, slog jeg til, men det skal ikke kun handle om mig – sidst i indlægget får du mulighed for at vinde en Peugeot 208. Ikke i en begrænset periode – men til evigt eje…

Rastløs på rasteplads i Tyskland. Et godt stykke vej til mål.

Et ønske om at besøge distriktet blev en realitet, og en aftale med Laurent-Perrier kom i (Chamapagne)hus. Inden jeg får nedfældet ord og redigeret billeder, skal du ikke snydes for et par skud fra turen derned. Og en video.

Før vi nåede udlandet, bød Scandlines på trucker traktering i form af en ok-smagende morgenbuffet. Onde tunger vil måske mene, at det kræver sit at lave en fucked-up omgang røræg med dertilhørende pølser, men de rørte æg var fine og uden nogen smag af sur karklud, som jeg har oplevet et andet sted en anden gang. Skulle du ryge på samme færge, må jeg dog opfordre til at gå uden om laksen…

Serveringsdamen var i øvrigt rar - det var laksen ikke.

Der er talrige sædefunktioner og en sublim lændestøtte i vogntøjet, men prikken over i’et er massagefunktionen. Den kan meget vel være årsagen til, at turen som sådan ikke var hård – dog var der træthed at spore efter den første flaske Champagne blev nydt ved ankomsten.

Den højt værdsatte massageknap - yderst og øverst til venstre.

Kort pause, refill af brændstof og lidt kørekaffe blev ordnet. Vistnok i Frankrig. Eller Belgien. Vi kørte gennem Tyskland, Holland, Belgien og dele af Frankrig for til sidst at ende ved destinationen.

Pitstop og kaffe, mens ruten kalkuleres. Software til navigation bør opdateres!

Kørevejret var i øvrigt optimalt – og med en 2,2 liters dieselmotor var det stærkt begrænset, hvad der kunne høres af motorlyd. Selv ved + 150 km/t. Der ydes 202 hestekræfter, og der er konstant skub i dieselmotoren, som præsterer flot, når en overhaling skal til at finde sted. Omend min sidste køretur i en Peugeot var den noget dyrere og mere fancy hybrid, så har 508 GT en større stjerne i mine kørebog.

Nær målet...

Du får indlæg om Champagne, Laurent-Perriers kælder og meget mere, når disse er skrevet – og jeg vil mene, du godt kan glæde dig. Sidste foto? Det er lige før hjemmet er nået et par dage efter.

Næsten hjemme - og midt i en hilsen til min far og mor, som midterkonsollen indikerer.

Og så var der lige det der med at vinde en Peugeot 208 – den kommende nyhed kan blive din, og det hele foregår på Facebook-siden her. Jeg ville blive ovenud begejstret, hvis det bliver en My-Pleasure.dk læser, der vinder, så anbefal gerne dette indlæg – og lad mig vide, om du vinder!

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Peugeot.

You may also like

5 comments

Tina Irene 27. marts 2012 - 22:16

Lidt info og billeder fra mødet med Laurent-Perrier ville være fantastisk …

Reply
Anonym 28. marts 2012 - 10:00

Og det skal du få – snarligt! 🙂

Reply
Steffen 28. marts 2012 - 08:16

huskede du alkotester, redningsveste og hvad franskmændene ellers er kommet på, man skal have med 🙂

Reply
Anonym 28. marts 2012 - 10:00

Alt – inkl. baguette i bagruden og alpehue på toppen… 🙂

Reply
Mads 18. april 2012 - 19:51

Du skulle måske have valgt Persol-solbrillerne i en lidt mindre størrelse..

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk