Home Longines Rekommanderet – del XIII

Rekommanderet – del XIII

written by Nicolai Klingenberg 29. marts 2012
Pin It

Jeg skulle mene, at italienerne er glade for kaffe – og mens udbuddet er varianter er enormt, er udbuddet er caféer nærmest astronomisk. Nuvel – jeg smagte flere gode kopper kaffe, men der var en, der udmærkede sig mærkbart. Ikke blot på grund af bønnerne – men også på grund af atmosfæren.

Og så går turen til Rom...

Med solen lige i smasken og en sløv samt ikke-støjende trafik i nærområdet, bænkede jeg mig i selskab med et par ligesindede skriverkarle. En kort byvandring var oversået, og det var tid til en ditto pause.

Der blev bestilt macchiato - og den syner nu større end en sådan, men den var anbefalelsesværdig!

Og adressen? Den får du herunder:
Theatre Café
Via 4 Novembre, 157
00187 Roma, Italia

Er du solsky? Så træd indenfor - der er herlig atmosfære ad libitum.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

Pin It

You may also like