Home UreLongines Rekommanderet – del XIII

Rekommanderet – del XIII

by Nicolai Klingenberg

Jeg skulle mene, at italienerne er glade for kaffe – og mens udbuddet er varianter er enormt, er udbuddet er caféer nærmest astronomisk. Nuvel – jeg smagte flere gode kopper kaffe, men der var en, der udmærkede sig mærkbart. Ikke blot på grund af bønnerne – men også på grund af atmosfæren.

Og så går turen til Rom...

Med solen lige i smasken og en sløv samt ikke-støjende trafik i nærområdet, bænkede jeg mig i selskab med et par ligesindede skriverkarle. En kort byvandring var oversået, og det var tid til en ditto pause.

Der blev bestilt macchiato - og den syner nu større end en sådan, men den var anbefalelsesværdig!

Og adressen? Den får du herunder:
Theatre Café
Via 4 Novembre, 157
00187 Roma, Italia

Er du solsky? Så træd indenfor - der er herlig atmosfære ad libitum.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk