Home Fotografier Flere fotografier fra fantastiske læsere

Flere fotografier fra fantastiske læsere

written by Nicolai Klingenberg 30. januar 2014
Pin It

Noget tyder på, at den nye kategori “Fotografier” er ved at finde sin plads. I hvert fald er der kommet en række fotos til indbakken, som du i dette indlæg kan nyde. Opfordringen om, at du selv deltager, er hermed også givet videre. Men nu til et par herlige skud og en letpåklædt kvinde…

Første læser, som gerne vil have lov til at være anonym, har sendt nedenstående fotos med dertilhørende tekst.

Hvad gør man når man har mange penge? Man køber et stykke land, en masse brugte Cadillacs, graver dem ned, maler dem i flotte farver og kalder det kunst. Der ligger masser af spraydåser rundt omkring kunstværket, som de besøgende frit kan bruge til at give værket sit eget personlige præg.

Kunst?

Kunst?

Filmen Wolf of Wall Street giver jo anledning til lidt bonus info. Den berømte gade er faktisk ikke særlig lang, og så er den meget smal. Der er stort set ikke nogle banker på Wall Street – de ligger alle op i Midtown – og så er den store slåskamp fra afslutningsscenen i “Batman Dark Knight Rises” også optaget her.

Den famøse gade

Den famøse gade

Videre i tekst og fotos til Claus Winther…

Når jeg arbejder med mennesker, arbejder jeg faktisk mest i sort/hvid. Det giver for mig en tidløshed, som jeg selv sætter stor pris også på i andres billeder. På fotoet her har jeg arbejdet med kun at give beskueren en del af helheden. I en medieverden, hvor vi har adgang til alt og ser alt, er det rart at blive udfordret på sine egne tanker og fantasi. Når der så tilsættes 10 % melankoli, er det 100 % et af mine billeder.

Sort hvidt - tilsæt egne tanker

Sort hvidt – tilsæt egne tanker

Billedet herunder har jeg haft udstillet hos et lille lokalt galleri. Og jeg har fået mange forskellige reaktioner på det – lige fra at det var det mest bizarre billede de længe havde set, og noget de aldrig ville have hængende og til min 94årige mormor, som synes det er det bedste billede jeg nogensinde har taget.
I hvert fald har jeg arbejdet med at vække beskueren interesse. Hvis jeg kan få folk til at tage stilling, have en holdning og hvis fantasien kan blive sat i gang, så er jeg nået langt.

I den grad dragende...

I den grad dragende…

Se flere skud fra Winther her

Nu kan du godt komme til tasterne – og til dine mappe med fotografier. Send et eller flere fotos til nk@my-pleasure.dk – så er du virkelig rar.

Stikord? Så gerne.
Ferie, fest, mad, kunst, natur, kærlighed, musik, materialisme, cash, udsigt, lir, klæder, liv, læder, vintage, patina, venner, familie, design, nat, morgen.

Del venligst indlægget, så er du rar – og så kommer der flere gode historier i spil.

My Pleasure er også her

Pin It

You may also like