Home Tryksager Nordisk Brænderi har noget i gære – hjælp og vind whisky

Nordisk Brænderi har noget i gære – hjælp og vind whisky

written by Nicolai Klingenberg 13. juni 2014
Pin It

Ved du hvad? Der er noget i gære. Bogstaveligt talt. Hos Nordisk Brænderi er man for tiden ved at fremtrylle noget nyt, og man er langt. Men skal de overhovedet ud på det danske marked? Det kan du hjælpe dem med at vurdere. Og som tak, er der en af deres flasker Whisky Special Edition No.1 på højkant. Den har en værdi af 1.500 kroner…

Denne frækkert er på højkant.

Denne frækkert er på højkant.

Indlægget her er kort, og det er jo normalt ikke så meget til, men når nu det gælder en god sag og en mulig, ny spirituosa på hjemmemarkedet, så måtte jeg bakke op. Gutterne fra “brænderiet” vil gerne kende lidt til din holdning udi alkohol, køb af selv samme og diverse mærker. Derfor må du hjertens gerne svare på de få spørgsmål, du finder i spørgeskemaet, som Nordisk Brænderi ønsker hjælp til. Der trækkes lod om den antageligt herlige whisky blandt alle der svarer, og Whisky Special Edition N0. 1 har en værdi af 1.500 danske kroner.

Du deltager her

Find My Pleasure på Facebook lige her

 

Pin It

You may also like