Home Tryksager Nordisk Brænderi har noget i gære – hjælp og vind whisky

Nordisk Brænderi har noget i gære – hjælp og vind whisky

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Der er noget i gære. Bogstaveligt talt. Hos Nordisk Brænderi er man for tiden ved at fremtrylle noget nyt, og man er langt. Men skal de overhovedet ud på det danske marked? Det kan du hjælpe dem med at vurdere. Og som tak, er der en af deres flasker Whisky Special Edition No.1 på højkant. Den har en værdi af 1.500 kroner…

Denne frækkert er på højkant.

Denne frækkert er på højkant.

Indlægget her er kort, og det er jo normalt ikke så meget til, men når nu det gælder en god sag og en mulig, ny spirituosa på hjemmemarkedet, så måtte jeg bakke op. Gutterne fra “brænderiet” vil gerne kende lidt til din holdning udi alkohol, køb af selv samme og diverse mærker. Derfor må du hjertens gerne svare på de få spørgsmål, du finder i spørgeskemaet, som Nordisk Brænderi ønsker hjælp til. Der trækkes lod om den antageligt herlige whisky blandt alle der svarer, og Whisky Special Edition N0. 1 har en værdi af 1.500 danske kroner.

Du deltager her

Find My Pleasure på Facebook lige her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk