Home EkviperingKluns Organic Basics – et økologisk hvilested til dine ædlere dele

Organic Basics – et økologisk hvilested til dine ædlere dele

by Nicolai Klingenberg

I dag skal vi se på noget halv-privat. Det handler nemlig om underbenklæder til mænd. Et par danske gutter har nemlig fået en idé. De vil lave verdens bedste underbukser. Og de er allerede i gang. Jeg bad Mads give svar på tiltale, og det gjorde han så.

Organic Basics er navnet

Organic Basics er navnet

Mads – du er blandt initiativtagerne til Organic Basics. Hvad går det ud på?
– Organic Basics er et igangværende projekt, der handler om at skabe verdens bedste underbukser. Det lyder i manges ører som et meget ambitiøst projekt, men det skal ses som en løbende proces, hvor der altid er plads til forbedringer. Vi mener, at alt for mange mænd er for dårlige til at få skiftet underbukserne ud, og det tror vi at have fundet løsningen på. I Organic Basics mener vi at måden, man skaber verdens bedste underbukser på, er ved at skabe underbukser med et clean look, i høj kvalitet, og som samtidig er let tilgængelige.

Teamet bag

Teamet bag

Men hvordan i al verden kom I på idéen?
– Vi følte ikke, at der fandtes nogle gode løsninger på markedet, der opfyldte vores behov. Enten er underbukserne i dårlig kvalitet, i syv forskellige farver eller bare for dyre og overbrandede med logoer overalt. Den moderne mand ser lige igennem Calvin Klein og Cristiano Ronaldo underbukser og er godt klar over, at han ikke automatisk får en six-pack, i det han trækker i underbukserne. Man prøver alligevel aldrig underbukser på i butikker, og derfor bestemte vi os for at droppe butikkerne og mellemmanden, de overbetalte modeller samt de skrigende logoer for herefter fokusere på selve produktet.

På vej til dig i snarlig fremtid?

På vej til dig i snarlig fremtid?

Hvor får I dem lavet?
– Vi får produceret underbukserne og strømperne i henholdsvis Indien og Tyrkiet. Efter mange forsøg fandt vi endelig nogle producenter, der levede op til vores standarder. Begge producenter har i mange år arbejdet med økologisk bomuld, og medarbejderne arbejder under gode kår. Vi tror på stor gennemsigtighed for forbrugeren i Organic Basics, og derfor er det også vigtigt for os, at vores leverandører har de nødvendige certifikater for at kunne producere bæredygtigt.

Lufttørring

Lufttørring

Hvad kan I, som de andre med årtiers erfaring ikke kan?
– Vi har gentænkt hele købsprocessen og har lavet en løsning, så man kan få sine basisprodukter “på autopilot”. Det vil sige, at man igennem vores hjemmeside kommer til at kunne modtage to par økologiske underbukser og strømper automatisk – enten hver tredje eller sjette måned. Denne løsning tilbyder vi for 229 kroner alt inklusiv.

Ud i det fri

Ud i det fri

Hvad kan vi forvente at se fra jer fremadrettet?
– Vi har i skivende stund nået vores første mål på kickstarter på $10.000. Nu har vi muligheden for at få den første produktion igennem. Hvis vi rejser mere end dette beløb, vil vi i første omgang forsøge at introducere muligheden for også at købe hvide underbukser. På længere sigt kunne det være rigtig spændende at skabe den samme service for kvinder.

Slutteligt – hvad skal enhver mand vide om underbukser?
– Underbukser er den eneste beklædningsgenstand, vi stort set altid bærer, hver dag, (næsten) 24 timer i døgnet, og det er trods alt det stykke tøj, der passer på vores mest ædle dele. Derfor bør enhver mand gøre sig nogle overvejelser om, hvilket produkt han mener, der passer til dette formål.

Om haserne

Om haserne

Tre hurtige til Mads:

Hvor og med hvem har du sidst spist et mindeværdigt måltid med?
– Efter min makker Adrian og jeg havde været i Go’ Morgen Danmark og præsentere Organic Basics, fejrede vi det klokken 06.30 med fadøl og morgenbrød på et morgenværtshus i København.

Hvad byder din sommer på?
– Jeg færdiggør min sidste eksamen om et par dage, og derefter står den på North Side og Roskilde Festival. Dernæst skal jeg en tur til Kroatien med min kæreste. Min sommerferie slutter dog tidligt i år, da jeg tager på Summerschool, for at få mere tid til Organic Basics på næste semester.

Hvad drømmer du om for tiden?
– Lige nu går drømmene mest på Organic Basics, og her drømmer jeg naturligvis om, at det bliver en kæmpe succes.

Bak op om projektet her

 

Følg My Pleasure her

You may also like

1 comment

Claus Borum Poulsen 30. juni 2014 - 18:23

Er hermed backed – glæder mig til at prøve

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk