Home Fotografier Hvad har du lavet i din sommmerferie…?

Hvad har du lavet i din sommmerferie…?

written by Nicolai Klingenberg 13. juli 2015
Pin It

Jeg vil egentlig blot viderebring et par stemningsfulde fotos i anledning af, at det er ferietid og arbejdsindsatsen forsøges begrænset en smule. Vi skal nordpå, hvor en times tid blev nydt i klitterne . Og mere er der ikke at sige til det.

Den gik ned, men vi blev

Den gik ned, men vi blev

...

Feel good

Feel good

To fætre

To fætre

Indlæggets titel har en finurlig og simpel reference til skoletiden, hvor vi ofte blev bedt om at skrive frit fra leveren, når et nyt skoleår begyndte. Omend min ferie er knapt så lang som dengang, så tænkte jeg, at det ville være oplagt at smide en simpel, men hyggelig hilsen. Det er hermed gjort. Nyd din ferie, såfremt denne er i gang.

Fortsæt ferien på Faceren – lige her

Pin It

You may also like