Home Grej & grooming Det skal du kunne som mand – og sådan gør du det

Det skal du kunne som mand – og sådan gør du det

written by Nicolai Klingenberg 29. oktober 2015
Pin It

Der sker for alvor noget hos den Aarhusianske duo, som står bag S.T. Valentin. De to karle har gennem tiden lavet spændende co-labs, som blandt andet har ført til både limiterede tasker og cowboybukser, og nu er der nyt igen. Du er hermed inviteret til boglancering på lørdag den 31. oktober.

En bog. Til mænd.

En bog. Til mænd.

Bogen handler – kort fortalt – om “ting”, man som mand bør kunne eller være i stand til. Måske er du på halvbar bund, når det kommer til et korrekt håndtryk, eller også kunne du tænke dig at blive klogere på, hvilke tanker bør du gøre dig, når du skal fri (den tid kommer forhåbentlig). Og hvordan brygger man egentlig sin egen øl? Du kan også blive klogere på, hvordan du ret beset skifter hjul på din bil eller nedlægger et træ. Eventuelt også en kvinde – i hvert fald er der gode tips til den perfekte, første date.

Således skal det gøres...

Således skal det gøres…

Der er tale om et engelsksproget opslagsværk, since the guys easily could be selling and shipping the book to other countries than Denmark. Der er tale om 40 guides i ti kategorier, som er spredt ud over 132 sider, hvor to flittige illustratorer har sat streger til ordene.

Just shoe it

Just shoe it

ST Valentin bog-3

Forvent også plads til egne noter. Og citater fra andre.

Lanceringsdagen er nu på lørdag, og du kan læse mere – og tilmelde dig Aarhus-eventen i Guldsmedgade 23 her

Til eventen vil der blive budt på en forfriskning af en drikkelig art, og da det ydermere er Movember tid, vil der være en dygtig barber på Valentin-matriklen. Denne skægkyndige mand kommer i øvrigt fra Barbershoppen i Aarhus.

Hvordan den klares? Det kan du læse i bogen

Hvordan den klares? Det kan du læse i bogen

My Pleasure guider på livet løs her

Pin It

You may also like