Home EkviperingGrej & grooming Den med de blandede maskuline julegaver

Den med de blandede maskuline julegaver

by Nicolai Klingenberg

Jepen Bentzen har en ven, der hedder Jeppe Hillebrecht, og de to har en finger med i spillet i denne artikel. Vi skal kigge på en omgang maskuline julegaver, som fint kan finde vej til et juletræ nær dig. Sidst i artiklen har jeg smidt et par bud ind, som den gammelfar, jeg nu engang er. Vi begynder med en intro fra Jeppe Bentzen, som dog har skrevet på computer.

Denne sag fik jeg engang i gave. Og jeg blev aldeles lykkelig. Du kan blive det samme - og det her er kun én ud af talrige gaveidéer.

Denne sag fik jeg engang i gave. Og jeg blev aldeles lykkelig. Du kan blive det samme – og det her er kun én ud af talrige gaveidéer.

Der er visse elementer i juletiden, der forekommer i vanlig triviel stil. Der er de relativt dårlige pebernødder, vi alligevel spiser. Der er Die Hard 1, 2 og formentlig også 3 i fjernsynet. Og så er der liste op og liste ned med julegaveinspirationslister med clickbait-overskrifter til ham, hende, hen eller hvem, man nu er på udkig efter at forkæle.

Lige så forventelige disse lister er, lige så stor en sucker er jeg for dem. Jeg tager hvert år mig i selv i ikke at kunne finde på mere end par kedelige ønsker, og det bør ikke være i orden – navnligt ikke når man er under 25 og har mange juleaftener foran sig endnu.

Derfor har jeg bedt min mest æstetiske og kvalitetsbevidste jævnaldrende ven og navnebror, Jeppe Hillebrecht, om at give mig et skud inspiration og ønske-visdom. Det blev jeg glad for, og derfor vil jeg dele den med dig. Lad os kalde den for 8 julegaveønsker til den unge mand, der tror, at han har alt.

Jeppe H - med denim og matchende baggrund samt kaffekop.

Jeppe H – med denim og matchende baggrund samt kaffekop.

Herfra tager Hr. Hillebrecht over – og vi begynder med lidt til køkkenet. 

Skære-redskabet

Skære-redskabet

Man går aldrig galt med en god kniv og specielt ikke med en F. Dicks. Tysk kvalitetshåndværk og så er det ikke for sjovt at det er det foretrukne mærke for professionelle verden over. Du kan købe kniven her

Den gamle mand og... bogen.

Den gamle mand og… bogen.

Når man, ligesom sidste år, bliver træt af det samme trivielle julefjernsynsprogram og der simpelthen ikke er udsigt til andet i Tv’et må man ty til andre midler. Så træk en sweater på og smid benene op og læs den velsagtens bedste forfatter gennem tidens samlede noveller. Du kan købe bogen her

Skind-futteraler til fingrene

Skind-futteraler til fingrene

Som månederne forløber sig bliver det også koldere, og med koldere være kræves varmere beklædning. Undgå at fryse hænderne med disse hjorteskindshandsker fra Norse Projects i samarbejde med Hestra. Handl din håndvarmere her

Rejs til verdens ende. Og retur.

Rejs til verdens ende. Og retur.

Robust rejsetaske i twill fra Filson. En taske for livet med livstidsgaranti. Find tasken her

Klassisk

Klassisk

En klassiker til herregarderoben i form af en stribet T-shirt. Her fra Mads Nørgaard. Erhverv dig den her

Halsgodter

Halsgodter

Slips fra danske An Ivy med et år sæsonens stærkeste farver. Et klart hit til de pompøse vinteraftener- og nætter. Få slipset her

Dad-hat

Dad-hat

‘Dad Cap’ fra The North Face i nylon stof. God til både løbeturen eller som hurtig hovedbeklædning til en byvandring. Få den her

Et udsnit af sagen

Et udsnit af sagen

Sous vide er det nye gastronomiske vidunder i dit køkken. Med den får du perfekt kød ved blot 3 trin. Mariner, vakuumpak og langtidstilbered. Velbekomme. Vidunderet venter her


Jeg – Nicolai – lovede ydermere et par bud på, hvad der kunne tæskes ind under træet. Her begynder vi med en omgang dansk, håndlavet, læder fra LeatherProjects. Den nye kollektion rummer talrige sager – blandt andet et penalhus og et sleeve til din transportable datamaskine.

Penalhus? Eller laptop sleeve? Måske begge dele. Og der findes også en mellemting.

Penalhus? Eller laptop sleeve? Måske begge dele. Og der findes også en mellemting.

Du handler dine læder-godter hos Jeppe fra LeatherProjects her

I gamle dage havde min far whiskyproducenten Johnnie Walker som kunde, da han jobbede i reklamebranchen. Der er sket meget siden – også hos Johnnie Walker, som disker op med husets “det bedste af det bedste” i form af deres Blue Label. Et ud af 10.000 fade leverer det, der skal til for at give dig en Blue Label oplevelse.

Whisky i karmen.

Whisky i karmen.

Er du mere til en Single Malt whisky, som holder en højere alkoholprocent? I så fald er Talisker SKye Single Malt whiskyen på 45,8% vol værd at se nærmere på. De to flasker whisky finder du hos velassorterede vin- og spirituosaforhandlere landet over.

Nydeligt!

Nydeligt!

Verdens fedeste skostativ kommer fra Roon & Rahn. I hvert fald, hvis du spørger dem selv. Jeg er ikke helt uenig, omend jeg ikke har kigget på alle muligheder. Det har taget halvandet år at udvikle sagen, som nu kan blive din. Du finder skoopevaringsmøblementet her

På fødderne med dem, tak.

På fødderne med dem, tak.

Mangler du et par flotte sko, så vil jeg gerne pege på Et al Design. Det er ikke første gang, jeg peger på dem, men deres Olivia sko kan blive din. Det er efter min mening, den flotteste sag, de har begået. Og så er den nedsat netop nu. Få din loafer på her

Så kom vi til vejs ende med en stak bud på maskuline julegaver. Jeg håber, du blev inspireret.

My Pleasure findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk