Home Kluns, grej og grooming My Pleasure & Facon Facon i limiteret partnerskab

My Pleasure & Facon Facon i limiteret partnerskab

by Nicolai Klingenberg

Det er blevet tid til endnu en video med en indbygget nyhed, som omhandler et samarbejde, der rent efterspørgselsmæssigt opstod i forbindelse med et andet samarbejde. Uden det bliver for kringlet, kan jeg dog afsløre, at det handler om 14 karat og “noget til håndleddet”.

Facon Facon bangle-4

Således!

Hvad det hele handler om, kan du se i nedenstående video, hvor en let forårssnue på ingen måde lader sig fornægte. Budskabet skulle dog være tydeligt alligevel…

For at opsummere det hele, har My Pleaure og Facon Facon begået et lille samarbejde, som kan blive til mere med tiden. I første omgang handler det om en limiteret produktion af 10 (plus én prototype med nummer 0) “bangles” af 14 karat guld.

På mit håndled og i selskab med et ur af stål

På mit håndled og i selskab med et ur af stål

Prisen er 15.000 kroner, og du kan se en af sagerne med hænderne på mit kontor eller hos Christina. Har du interesse i dette – eller vil du afgive en bestilling med det samme – så skriver du blot til nk@my-pleasure.dk

Uden dikkedarer og andet selskab

Uden dikkedarer og andet selskab

Nummer nul - og med vores signaturer....

Nummer nul – og med vores signaturer….

Besøg Charlotte og Facon Facon her

My Pleasure er på Youtube her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk