Home Kluns, grej og grooming Danske dbramante1928 har udviklet en nydelig rem til et Apple Watch

Danske dbramante1928 har udviklet en nydelig rem til et Apple Watch

by Nicolai Klingenberg

dbramante1928 – læder til livet. Og til Apple Watch

Omend jeg ikke er ejer af et ur fra Apple, så er der uhyggelig mange andre, der har et sådant smartwatch. Havde jeg til gengæld et sådant ur, ville jeg fint kunne have fidus til at smide en nyderelige rem på uret – og gerne af læder. Nuvel – læder er ikke bare læder, og det ved man hos danske dbramante1928 – folkene bag gør sig nemlig i læder. Af den bedste slags… Historien er i øvrigt sponseret.

dbramante1928

Der har du uret – men mindst lige så interessant en læderrem fra danske dbramante1928

Nå – måske vi skulle se på et svar på tiltale, da det altid er mægtigt, at blive lidt klogere på “bagmændene”. Hermed en let tilgængelig Q&A…

dbramante1928 gør sig I læder – men hvem står bag?
– Dennis Dress, Jan Muntz og Daniel Jones er ejerne bag dbramante1928.

Hvor og hvornår opstod idéen?
– CEO’en Dennis Dress og hans samarbejdspartner Jan Muntz skabte i 2012 dbramante1928, da de så muligheden for at skabe danskdesignede læderprodukter til tilgængelige priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad har været væsentligt i udviklingen af jeres remme til jeres Apple watches?
– Det har været en kombination af et tæt samarbejde med et fashionbureau, som har haft fokus på den nye fashionlinje: MODE., samt lysten til at lave nogle lækre maskuline remme til det hypermoderne Apple watch.

dbramante1928

Hvad er klokken? Den er lidt i læder.

Firmaet slår sig ydermere på det bedste læder – full-grain – men hvor går folk oftest galt i byen, når de tænker på læder?
– Udfordringen med læder er, at der findes mange forskellige variationer af læder Der er PU-læder, genuine-læder, top grain-læder og full-grain læder (altså kernelæder). dbramante1928 går efter kun at skabe produkter af det allerbedste full grain-læder, fordi deres kunder skal ha’ oplevelsen af ægte læder, når kunderne har et firmaets produkt. Mange ved ikke, når de køber et læderprodukt – til måske endda mange penge -, hvad de egentlig køber. Men det gør de hos dbramante1928, hvor kvaliteteten er i højsædet.

Slutteligt – hvad kan vi forvente at se fra firmaet fremadrettet?
– Firmaet vil altid stile mod at udvikle innovative tekniske løsninger, som hjælper brugerne med at få det bedste ud af deres devices og dbramante1928’s produkter. Samtidig har man et stærkt fokus på “do good” (LittleBigHelp-samarbejde og andre) for at sikre høj CSR standard, uanset hvor de producerer deres produkter.

dbramante1928

Kraftigt, nydelige og full grain…

Er du nysgerrig på firmaet, kan du besøge hjemmesiden her – og vil du direkte til remmen, som er udviklet til Apple Watch, skal du bare klikke her

Der er mere ekviperingsrelateret på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk