Home Fotografier Jeg fandt et fotografi mere, som er klar til at blive solgt

Jeg fandt et fotografi mere, som er klar til at blive solgt

by Nicolai Klingenberg

Måske huske du, at jeg er begyndt at sælge nogle af de ældre fotografier, jeg har “på lager”. Nogle har hængt i mit eget hjem, andre i andres, men tanken har egentlig hele tiden været, at de fotografierne skulle ud at leve hos andre. Jeg har fundet endnu et fint eksemplar, som er klar til flytte hjemmefra.

Midt i naturen...

Midt i naturen…

Fotoet er taget i 2011, hvor jeg faldt over svampen på en plæne langt ude i et naturreservat i Sverige. Nærområdet bød også på en særdeles hyggelig kro, som jeg besøgte.

Fotografiet er 50 centimeter højt og 70 centimeter langt, og det er printet på plade og klart til blive hængt op. Det koster 2.500 kroner – og det er klar til at blive hentet fra ”œnu”. Er du interesseret, eller har du feedback, spørgsmål eller lignende, så send mig en e-mail på nk@my-pleasure.dk – jeg ser frem til at høre fra dig!

Du kan se de andre fotografier, der er til salg, her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk