Home Fotografier Jeg fandt et fotografi mere, som er klar til at blive solgt

Jeg fandt et fotografi mere, som er klar til at blive solgt

written by Nicolai Klingenberg 26. januar 2017
Pin It

Måske huske du, at jeg er begyndt at sælge nogle af de ældre fotografier, jeg har “på lager”. Nogle har hængt i mit eget hjem, andre i andres, men tanken har egentlig hele tiden været, at de fotografierne skulle ud at leve hos andre. Jeg har fundet endnu et fint eksemplar, som er klar til flytte hjemmefra.

Midt i naturen...

Midt i naturen…

Fotoet er taget i 2011, hvor jeg faldt over svampen på en plæne langt ude i et naturreservat i Sverige. Nærområdet bød også på en særdeles hyggelig kro, som jeg besøgte.

Fotografiet er 50 centimeter højt og 70 centimeter langt, og det er printet på plade og klart til blive hængt op. Det koster 2.500 kroner – og det er klar til at blive hentet fra ”œnu”. Er du interesseret, eller har du feedback, spørgsmål eller lignende, så send mig en e-mail på nk@my-pleasure.dk – jeg ser frem til at høre fra dig!

Du kan se de andre fotografier, der er til salg, her

Pin It

You may also like