Home Tryksager Fredagsanekdoten – den med Camillas julefrokost

Fredagsanekdoten – den med Camillas julefrokost

by Nicolai Klingenberg

Kan du huske, at jeg efterspurgte morsomme, festlige, skøre og vilde anekdoter? Alle tiders. Jeg har modtaget en historie, og den er fra Camilla. Den kommer herunder. Jeg mangler til gengæld din anekdote – du kan fint være anonym. Send den til nk@my-pleasure.dk – her kommer Camillas anekdote!

I denne historie vil du erfare, at selv én genstand kan få heftige konsekvenser...

I denne historie vil du erfare, at selv én genstand kan få heftige konsekvenser…

“I julen 2005/06 arbejde jeg som juleassistance i personalekantinen hos Magasin. Den lå aller øverst oppe, og jeg havde arbejdet non-stop i cirka 14 dage (og her var der tale om lange dage uden fridage imellem…).

Vores personalejulefrokost fandt sted i januar.

Grundet udmattelse + 1 enkelt genstand gik jeg kold før 12 på køkkenpersonalets toilet. Da jeg vågnede, var der helt tomt. Jeg gik ned af trappen, men jeg kunne ikke åbne døren indefra. Jeg måtte ringe til vagten for at blive lukket ud.

Slentrede op til Lyngby Station. Efter en rum tid, kunne jeg konstatere at der ikke ville komme et tog foreløbigt. Skulle jeg snuppe en taxa til Vanløse?

Det ville blive ret dyrt. Jeg nøjedes med én til Ordrup. Her bankede forsigtigt på min mor og fars soveværelsesdør og spurgte, om jeg måtte låne gæsteværelset. Gæstesengen var en 90 x 200 cm boksmadras, placeret ovenpå et klædeskab. Det var ikke det fedeste sted at få akut maveonde.

Min mor præsenterede mig for en bamse med bræk på næste morgen. Gæt selv, hvad der så skete. 

Det halve kilo magasinchokolade, som jeg havde vundet, samt de tre flasker rødvin, som jeg havde fået i personale-julegave blev i Ordrup…

/ Camilla

Der findes selvsagt flere gode, tossede og vildere historier og anekdoter. Del din – med eller uden fuldt navn – på nk@my-pleasure.dk 

Du kan læse mere i det oprindelige indlæg her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk