Home Fotografier Løsningen til dig, der måtte føle længsel efter sommer

Løsningen til dig, der måtte føle længsel efter sommer

by Nicolai Klingenberg

På sådan en råkold fredag i vintermånederne er det nemt at længes til de måneder, hvor vi netop nu fint kunne sidde ude. Måske med aftensolen lige i pæren – måske med lidt god lyd på anlægget. Og måske med et glas vin eller mousserende vand i hånden. Men det er februar nu, og landet ligger, som det gør. Til gengæld byder Foto Factory på sommer året rundt – i dit hjem.

Du får motivet i ramme og fuld størrelse længere nede... Men se lige, hvor godt det ser ud.

Du får motivet i ramme og fuld størrelse længere nede… Men se lige, hvor godt det ser ud.

Jeg har det med at falde over herlige fotografier, og de kan nemt være med til at inspirere mig til at tage endnu flere fotos til mit eget “lager”, men i denne skrivelse handler det om andres motiver.

"Skibet"

“SKIBET”

Udgangspunktet for dem alle er København – uden at der går brosten i den. Nærmere lidt natur. Eller grønne lommer, som de selv siger det hos Foto Factory.

"SØSIDEN"

“SØSIDEN”

Københavnerserien består – pro tempore – af fire motiver, og du har set dem alle her. Du kan i øvrigt vælge at motiverne i forskellige størrelser.

"BAGGÅRDEN"

“BAGGÅRDEN”

Kan man få rammer til? Det kan du tro. Jeg har i øvrigt besøgt den søde duo (med deres datter er de faktisk tre), som står bag konceptet, og jeg lover dig, at du har med rare mennesker at gøre, hvis du vælger at aflægge en ordre. Eller et besøg.

"CYKLEN"

“CYKLEN”

Du kan finde alle motiverne hos Foto Factory her

Fortsæt til Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk