Home Tryksager Den banale åbenbaring – en helt perfekt ferie. Og om at blive bedre til at holde fri.

Den banale åbenbaring – en helt perfekt ferie. Og om at blive bedre til at holde fri.

by Nicolai Klingenberg

Det har været den bedste sommerferie. Det er muligt, du ikke har bemærket det, men jeg har ikke skrevet hver evig eneste dag i min ferie. Det handler måske om en dag eller to, hvor det har stået stille, og det har – tro det eller ej – været lettere grænseoverskridende for mig. Til gengæld har det også været aldeles befriende at holde ferie. Sådan rigtig ferie. Det er nemlig ikke altid muligt, som selvstændig publicist.

En sommeraften i 2017.

Det har været den bedste sommerferie. Fordi jeg har taget mig tid til at holde fri. Telefonen har været langt mindre i brug, nærværet har sneget sig i lange stunder, jeg har kigget på mindre på uret, vi har gjort, hvad vi ville, vi har været impulsive, vi har været hjemme, ude, slappet af og vi har nydt hvert et minut.

Vi har set folk, som vi havde aftaler med, jeg har rendt ind i andre, som jeg ikke havde set i tæt på tyve år (!), som vi så endte med at blive inviteret til frokost hos, som så blev til en middag. Vi tog til en bondegård og sad på en ko, vi kørte til Gilleleje, en anden dag til Tisvilde, og så var vi i Hornbæk. Vi havde gæster, vi tog ud og så venner, som havde fået en havudsigt med et dertilhørende fantastisk hus, vi havde familien på besøg, vi var i vandet, vi holdt i hånden, vi kyssede, vi spillede backgammon, vi fik Aperol Spritz, vi savnede dem, vi ikke nåede at se, men som vi til gengæld skal se lige om lidt.

Jeg er en heldig mand. Jeg har lært at blive (lidt) bedre til at holde ferie. Det glæder mig. Og jeg tror, det glæder mine omgivelser. Uanset om du er selvstændig eller ej, så håber jeg, at du formår at nyde din ferie – og ikke mindst at du får holdt al den ferie, du har mulighed for. Så kan vi nemlig lidt igen. Hvis ikke meget.

F A C E B O O K

 

You may also like

3 comments

MetroMand.dk 24. juli 2017 - 14:39

Synes godt nok også, at det er svært at holde fri. Altså sådan rigtigt fri.

Med fuldtidsjob og bloggen på siden er det virkelig en kunst, at kunne trække stikket fuldstændigt og fokusere på de bedste ting i livet, nemlig familien og vennerne.

Blev mobilen slukket helt eller slog du notifikationer fra på samtlige forstyrrende elementer?

Reply
nicolaiklingenberg 25. juli 2017 - 10:38

Den blev på ingen vis slukket, men jeg har ikke lyd på notifikationer. Der kan af og til komme en tilkendegivelse af en art, men det er ikke noget, jeg reagerer på. Dernæst var telefonen langt sjældnere på mig. 🙂

Reply
MetroMand.dk 25. juli 2017 - 17:08

Det har jeg heller ikke, men tager alligevel mig selv i at tjekke mobilen i tide og utide 🙂

Kunne være man skulle fikse en black boks til smartphones, når der skal holdes helt fri 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.