Home Tryksager Michael Corvinus – manden fra Copenhagen Concierges som kan alt

Michael Corvinus – manden fra Copenhagen Concierges som kan alt

by Nicolai Klingenberg

Omend det ikke var aftalt, så følte jeg, at det passende at nedfælde et par ord omkring en nylig oplevelse, som jeg havde i forbindelse med en rejse. Jeg skal gerne tilstå, at jeg kan blive lettere stresset, når den lille familie skal på flyrejse. Vanligvis altså. For hvis du allierer dig Michael Corvinius fra Copenhagen Concierges, så er sagen pludselig en ganske anden.

En aften i oktober.

Scenariet: Morgenflyvning til Milano. Det er nemt at tage toget, når man er alene, men når vi er tre, og den ene er halvandet år, så er min lyst til en sådan togopelvelse ikke særlig stor. Den er faktisk ikke eksisterende. En taxa er en mulighed, men der er ingen garanti for barnesæde i vognen. Serviceniveauet kan være en speget affære, så det kommer jeg ikke ind på.

Vor vej. Set digitalt.

Jeg har kendt Michael i en del år, og selvom jeg på ingen måde er hans flittigste kunde, så har hver en tur været en fornøjelse ud over alle forventninger. På den seneste tur, blev vi mødt af en varm bil, der var der til tiden, vi fik tilbud hjælp til at bære bagagen ned, og sørme om der ikke var installeret et flot barnesæde i firmaet S-klasse, som – med lethed – er en statsminister værdig.

Fra en af de første ture…

En anden tur – og en anden bil.

Vi kom direkte til afgangshallen, der blev gjort ganske store øjne både her og der, da vi trådte ud af millionøsen, hvilket egentlig passede os glimrende. Lidt dekadent har man vel lov til at være fra tid til anden.

Svusj.

Ved hjemkomsten? Der stod Michael ved bagagebåndet. Han beklagede ikke var ved gaten. Jeg var ikke uimponeret. Langt fra.

Michael Corvinius’ kørselstjeneste er dog blot et lille stænk fra repetoire-flakonen. Manden er særdeles “well connected”, så hvis du måtte have behov for hjælp til din virksomhed, privaten eller rejseprojekter eller måske en middag, en sejltur eller noget helt andet, så vil jeg varmet anbefale ham. Michael har mere i gære. Det glæder jeg mig til at berette om.

Manden, der kan trylle.

Besøg Copenhagen Concierges her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.