Home Rejser Postkort fra Cannes i Sydfrankrig

Postkort fra Cannes i Sydfrankrig

by Nicolai Klingenberg

Jeg er og bliver en heldig kartoffel. Eller en pomme de terre chanceuse, som man siger i Frankrig. Jeg har gode venner, en pragtfuld familie, et fantastisk job og en sund appetit på det gode liv i almindelighed. Jeg befinder mig i det sydfranske, hvor solen har skinnet fra en skyfri himmel, poolen har fået nye mosaiksten, og Andreas er ved at begå endnu et sublimt måltid i køkkenet.

Nej, hvor flot! Og vi har sågar været i.

Ud af huset, ned ad bjerget, spadsere ved vandet, ind i byen og en lang frokost. Ingen bagkant. Alt er fint.

Ved havnen før frokost

Hjemtur med palme i sidespejlet

Jeg vil ikke gøre det meget længere, men jeg er glad for, du ville kigge med. Husk, at det klæder dig, at være god ved dig selv og tilbringe fine stunder i ditto selskab. Så lever vi både længere og bedre.

Mere godt liv

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk