Home Hello sailor Moonen Bijoux – 100 fod med masser af feel good i lasten

Moonen Bijoux – 100 fod med masser af feel good i lasten

by Nicolai Klingenberg

Kender du René van der Velden? Det gjorde jeg ikke, men han kan noget med design af yachts, for det er René, der har slået stregerne til dagens yacht, vi her skal se nærmere på. Den hedder Moonen Bijoux, og er 100 fod lang. I meter? 30. Kom så, sailor.

Det er her, vi skal med i dag.

Moonen Bijoux hører til i en semi-custom afdeling hos Moonen, og det betyder, at noget er fastlagt på forhånd, mens andet kan laves særligt til ejerne. De har fået tre dæk med to styre-pladser, hvor det øverste flight-deck har fin udsigt, når kaptajnen skal sejle under mere eller mindre åben himmel, mens nogen danser let omkring, som det er tilfældet i denne herlige video.

Derudover er der indrettet to gæstesuiter samt en ejer-suite – alle med eget baderum og andre semi-luksuriøse fornødenheder. Derudover findes der plads til flere ansatte – eller blot endnu flere gæster – hvis man selv ønsker at kokkerere, gøre rent og styre skuden.

Øverst

Øverst del II

Skroget er bygget således, at det ikke stikker så dybt, som man kunne forestille sig. Det faktum skulle glæde bogholderen, når brændstofsudgifterne skal opgøres, men det gør det også muligt at komme ind på lavere vanddybder, hvis dette skulle ønskes.

Nedre styrestation

Inde-liv

Dæk adskilelse

Moonen Bijoux drives af to motorer med hver 600 hestekræfter, som gør det muligt at sejle op til 13 knob i timen, og med omkring 24.000 liter brændstof ombord, er det muligt at sejle op til 3.300 sømil eller omkring 6.000 kilometer.

Masser af udsyn

Baderum

Uanset om jer ser en ny motor- eller sejlbåd, så bliver min lyst til en tid på et roligt, eksotisk hav en realitet. I selskab med gode venner, en fiskestang, lange dage med lidt fint i glasset og det gode liv som evigt omdrejningspunkt, kunne jeg rigtig vel se mig selv nyde et par uger eller måneder ombord på et sejlende fartøj af en art som dette.

Dæk-og-skyggetid

Dæksmatros

Et par kig mere? Det kan du tro.

Madtilberedningsområde

Privat-sfære

Spisedepartement

Op med ankeret, videre til nye omgivelser og måske med en afstikker til en lille havnepromenade….

Videre til nyt ankerdestination.

Det gode liv findes også på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.