Home Yachts Riva 66 Ribelle – en rebel med 3100 søhestekræfter

Riva 66 Ribelle – en rebel med 3100 søhestekræfter

by Nicolai Klingenberg

Ombord på Riva 66 Ribelle

Netop nu er der boat show i Cannes. Jeg er hjemme – men andre er ude. Det gælder blandt andet yacht-etablissementet Riva, som har lagt til kajs med nogle nyheder. En af disse går under navnet  Riva 66 Ribelle, og det er den, vi skal se nærmere på her.

Riva 66 Ribelle

Dagens skude: Riva 66 Ribelle

Oplysninger er ganske få – indtil videre – men jeg vil godt love, at du vil kunne have flotte stunder ombord på den lidt mere end 20 meter lange havrebel. Plads til gæster? Det kan du tro. Både til siddende tjuhej eller stående kindkys. Værtsparret kan selvsagt sove i egen kahyt, men et par andre heldige kan også få lov til at overnatte i egen gæstekahyt – måske også hos værtsparret, men det er en anden historie.

Riva 66 Ribelle

Tilsæt for alt i verden lidt selskab…

Er du til en større Riva på 122 fod, så tjek denne artikel ud

 

Selv siger Riva om den nytilkomne Ribelle:

a boat whose very name demonstrates the desire to break the mold.

Vi skal faktisk også ombord – via en video. Det må være sådan, vi begynder. Tryk play – og sejl med….

De kommende modeller, der måtte blive afgivet bestilling på, skal bygges på Sarnico skibsværftet i Italien. Fakta om Riva 66 Ribelle er endnu få, men der findes et par bullets, jeg gerne skal dele med dig herunder.

Riva 66 Ribelle

To motorer sørger for fremdrift.

Skvulpende fakta – Riva 66 Ribelle
Length overall 66 ft 4 in
Engines MAN V12-1550
Engine HP 2 x 1550 hp
Propulsion Shaft Drive
Max speed 37 knots

Der er flere yachts på My-Pleasure.dk her

Facebook <–

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk