Home Web-TV WEB-TV: Kom med på fisketur med fangstgaranti – Jonathan sejler ud

WEB-TV: Kom med på fisketur med fangstgaranti – Jonathan sejler ud

by Nicolai Klingenberg

En mand sejlede ud – og fik bid

Mine damer og herrer: Jonathan (og en flot gedde)

Er der noget, jeg ærgrer mig over, så er det, at jeg ikke får fisket nok. Jeg kan savne forventningerne, der ligger forud for en fisketur, det første kaste, det første bid og kampen med det, der gemmer sig for enden af linen. Men tag nu for eksempel Jonathan – han gør noget ved det. Og det skal du se i denne video.

Spænding i mave og line

Tænker du, at du måtte have set Jonathan før på My-Pleasure.dk, så er du alt andet end galt på den – han var en særdeles vellidt og dygtig del af den forhenværende Restaurant Kjøbenhavn sammen med blandt andet Rasmus. En herlig og savnet duo. Men nok nostalgi. Nu skal vi på vandet!

Danmark fra en af sine bedste sider

Så går vi i gang!

Således kom vi omkring en sund interesse med action. Hvis du aldrig har fisket, så allier dig med, der kan introducere dig for den fantastisk verden, der kan blive en hobby, som du kan dyrke året rundt.

Det bliver ikke meget bedre.

Du kan følge Jonathan på Youtube her

Der er mere web-tv på My-Pleasure.dk her

Og Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.