Home Living Lyn-nyt: Jesper Lyngsøe byder på to små til siden

Lyn-nyt: Jesper Lyngsøe byder på to små til siden

by Nicolai Klingenberg

To borde fra Lyn-nyt: Jesper Lyngsøe Interieuer

Har du enten 2.650 kroner eller 3.250 kroner, så har Jesper Lyngsøe Interieur noget til dit hjem. Der er tale om to forskellige sofaborde – i hvert fald af forskellig størrelse. Og er du ubeslutsom, kan du faktisk vælge dem begge. Jeg er vis og sikker på, at de tager sig godt ud sammen.

Jesper Lyngsøe Interieur

Der har du de to.

 

Det lille bord har en højde på 48 centimeter og en diameter på 34 centimeter, mens det store er 50 centimeter højt og har en diameter på 40 centimeter. Er det dyreste af de to så det største? Lige præcis.

Stellet er af metal, som har fået en mat overflade af kobber – mindre shine, mere guld om du vil. Ovenpå det nydelige stel har man – eller Jesper Lyngsøe – valgt at placere en sort, rund marmorplade. Et herligt match, hvis du spørger mig.

Jesper Lyngsøe Interieur

Det lille…

Man lover yderemere, at det er ganske nemt at rykke rundt på bordene, såfremt du har for vane at ommøblere eller blot løbende ønsker at rokere rundt på løjerne, så bordene for eksempel trækkes frem til drinks- eller snacktid. Måske til et slag kort? Du har fanget den. Alle tiders.

Jesper Lyngsøe Interieur

Og det store

Det var lyn-nyt for denne gang. Er du på udkig efter mere bolig-relateret indhold, finder du sådan på My-Pleasure.dk her

Der findes Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk