Home Medier med mere De 10 Bud – soloklippet

De 10 Bud – soloklippet

written by Nicolai Klingenberg 2. maj 2012
Pin It

De er nu så venlige på TV3+ – de sendte både fotos og klip, så jeg kunne se det færdige resultatet, inden det rullede over skærmen. Jeg vil mene, at det meste med undertegnede er med i dagens video, så hvis du ikke fik set udsendelsen, så har du et sammenkog af den i dagens indlæg.

Fire minutter og 42 sekunder venter...

Nok tekst – hermed de levende ord og billeder.


Tak for opmærksomheden!

Pin It

You may also like

 • Falkentoft

  Fedt, fedt, fedt!

 • Jakob Erik Niebuhr Warfvinge

  Hold op hvor er jeg pjattet med navnet “Prins Alfonzo”, det er fantastisk!
  Ganske fremragende program i øvrigt (-:

 • Faurschou

  Umiddelbart synes jeg godt om din ”performance” i programmet, men jeg vil gerne komme med et velment råd – udvid din horisont hvad angår ure. 🙂 Du glemmer jo helt en del andre rigtig fine mærker i din eufori af Patek Philippe.

 • Anonym

  Det skal siges, at jeg tog udgangspunkt i det ur, jeg har, med den bedste historie. 🙂 Der er selvsagt mange andre ure, der er værd at nævne – deraf også kategorien URE herinde. 🙂

 • Sjovt at se! Godt gået 🙂

 • Hr Casper Bonde Jensen

  Elsker dit ansigtsudtryk da han kalder det “en anelse morfar” 🙂

  Godt indslag

 • Anonym

  Og det er endda et ægte navn – dog stavet Alfonso. 🙂 Tak for ordene!

 • Anonym

  Tak Lasse!

 • Jakob Erik Niebuhr Warfvinge

  Jeg sad godt og overvejede om det var med s eller z. Jeg tog fejl. (-:.
  Det jeg godt kan lide ved programmet var at det virkede egentligt som om at Adam og dig virkelig hyggede jer da i optog det.

 • Anonym

  En sådan udtalelse kan jo medføre ticks.. 🙂 Tak i øvrigt.

 • Anonym

  Det var faktisk rigtig hyggeligt, så godt set. 🙂

 • Faurschou

  Det havde jeg ikke lige tænkt over – det er helt forståeligt. 🙂 Har du et ref. nr. på dit lommeur? Og forresten – tillykke med det flotte AP ROC. Jeg er selv helt pjattet med lænken til det ur. Desuden er værket i AP ROC langt bedre end det som findes i AP ROO.

 • Anonym

  Jeg skal se, om jeg kan vende tilbage med et ref. nr., når jeg har uret ved mig igen Og tak – AP ROC er jeg meget begejstret for – skal lige have justeret lænken, men jeg har også hørt det samme om værket… 🙂 Hvad har du selv?

 • Faurschou

  I skrivende stund består min samling af ni forskellige ure. 🙂 Mit tema går ud på at have ”noget” (skal fortolkes udvidende), som ikke i forvejen er repræsenteret i min samling.

  Og ellers forsøger jeg også at dæmpe fokus på gensalgsværdi, da man i nogle tilfælde kan gå glip af nogle spændende ure. 🙂 Jeg regner med at få taget nogle nye billeder snart, men her er nogle skud af det seneste medlem af familien.: http://urdebatten.dk/

  Jeg kan godt holde dig opdateret vedr. de nye billeder, såfremt det skulle have interesse?