Home Medier med mere 9 trættende fænomener, som fint kan undværes i tilværelsen

9 trættende fænomener, som fint kan undværes i tilværelsen

by Nicolai Klingenberg

Så blev det tid til endnu en morsom liste. Denne gang skal vi omkring en række fænomener, som vi fint kan få luget ud i – og elimineret. Det vil gøre tilværelsen endnu mere tålelig – og jeg har med garanti overset noget på den let satiriske liste, og dermed er du velkommen til at byde ind med bidrag.

Så er det nok…

Og nu til de ni….

1. Pastapladen/skinkelappen. Gå til din lokale frisør, bed vedkommende om at rundbarbere dit æg, men der skal efterlades en vindfølsom tot hår på størrelse med en pastaplade eller et stort stykke rektangulært skinke. Nu er badboy looket i hus, og du kan style pladen med tung gel, der ydermere gør hårtotten helt stiv.

2. Overdrevent brug af kulørt lys. Jeg har monteret en flot LED-strip i sommerhuset, som lyser ganske fint. Det må jeg medgive. Men du bør undlade at lave såkaldte landingsbaner med blå og røde lysstrips, som du kan styre fra “mobilos”. Og ja, den regel gælder også den røde pil, der peger mod soveværelset samt LED-indramning af hjemmebaren.

3. Oversize armbåndsure. 55 millimeter gør ikke godt for noget. At uret hedder Tonino Lamborghini eller Krug-Baümen, gør det ikke bedre. På den positive side kan det afskallede “guld” bruges som flot element på adventskransen, og det giver altid lidt ekstra mystik, når du skal aflæse tiden, og der ligger tre løse visere på urskiven.

4. Kryptiske håndtegn. “Kan du ikke se, at der står BLOOD 1234, når jeg står sådan her med fingrene?!” Nej. Du ligner en tegnsprogskyndig, der er ved at kløjs i en sætning.

5. Klæder med tribal “udsmykning”. Det kræver ingen ekstra uddybning.

6. At insistere på at få leveret sin alkohol i en art af optog, der vil få en statsmansbegravelse til at blegne. Rumraketter på siden af flaskerne, hujen og piften samt et personale line-up foran bordet klæder hverken årgangschampagne, store fadøl eller dig for den sags skyld.

7. Mad med bladguld. “Det smager sygt meget bedre – og så signalerer cash is king!”. Niksen biksen.

8. Udtrykket “Yaaaszz”. Jeg har vist nævnt det før – og jeg mener det stadig.

9. At indrette hjemmet med poser og/eller merchandise fra mærkevare firmaer. Der er intet fikst i at udstille papirsposer fra Gucci, papæsker fra Louis Vuitton eller te-skeer med Rolex logo.

Er du til mere fra samme skuffe? Så er der mange flere lister på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk