Home Medier med mere Flotte kvinder og ditto ure – en artikel fra mit tastatur rammer IN i dag

Flotte kvinder og ditto ure – en artikel fra mit tastatur rammer IN i dag

by Nicolai Klingenberg

Min ord på tryk igen i magasinet IN

For en rum tid siden eftersøgte jeg nogle kvinder, som havde lyst til at fortælle om deres forhold til deres armbåndsur. Eller ure. Ligestillingen rykker nemlig på ur-fronten, og selvfølgelig går kvinder også med armbåndsure – og det er ikke kun de små størrelser…

in kvinder ure

Der er de – og forsiden…

I dag – torsdag den 6. december – landede det nyeste nummer af magasinet IN på bladhylder og i abonnenternes postkasser, mens jeg fik til sendt et par drøn flotte mock-ups af artiklen med de ditto kvinder. Se bare her…

in kvinder ure

Første opslag…

in kvinder ure

… og andet

Tak til de medvirkende og jeg skal beklage ventetiden på magasinet. Kigger du efter en fysisk udgave? Jeg forstår dig. Den ser således ud.

in

Det pågældende nummer

Ligger du i øvrigt inde med en god historie? Lad mig endelig høre!

Flere ure på My-Pleasure.dk her

Facebook halløj her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk