Home Medier med mere Aksel, skiene og urene

Aksel, skiene og urene

written by Nicolai Klingenberg 31. marts 2009
Pin It

I sidst udkomne udgave af Børsens herlige livsstilsmagasin var siderne 50-51 pyntet med en artikel, der blev til i Val d’Isere, hvor Aksel Lund Svindal gav et par ord om ski, fart og ure. Nordmanden, der i øvrigt blev World Cup champion, har trykket hænder med schweiziske Longines og er ambassadør for urfirmaet. Kun de to parter ved, hvad samarbejdet indebærer, når det kommer til betaling, men Svindal fik i hvert fald en bonus for sin sejr.

Fint forsidefoto af Lasse Bak Mejlvang – tjek fotografen ud på www.bakmejlvang.dk og tegn abonnement på Børsen her: http://borsen.dk/?treeid=486

Aksel med hue, medalje og ure.

Vil du bo godt i skibyen? Tjek www.hotelblizzard.com, og nyd blandt andet tjekkede værelser og udendørs pool.

Pin It

You may also like