Home Medier med mere Aksel, skiene og urene

Aksel, skiene og urene

by Nicolai Klingenberg

I sidst udkomne udgave af Børsens herlige livsstilsmagasin var siderne 50-51 pyntet med en artikel, der blev til i Val d’Isere, hvor Aksel Lund Svindal gav et par ord om ski, fart og ure. Nordmanden, der i øvrigt blev World Cup champion, har trykket hænder med schweiziske Longines og er ambassadør for urfirmaet. Kun de to parter ved, hvad samarbejdet indebærer, når det kommer til betaling, men Svindal fik i hvert fald en bonus for sin sejr.

Fint forsidefoto af Lasse Bak Mejlvang – tjek fotografen ud på www.bakmejlvang.dk og tegn abonnement på Børsen her: http://borsen.dk/?treeid=486

Aksel med hue, medalje og ure.

Vil du bo godt i skibyen? Tjek www.hotelblizzard.com, og nyd blandt andet tjekkede værelser og udendørs pool.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk