Home EkviperingGrej & grooming Send flere skjorter

Send flere skjorter

by Nicolai Klingenberg

Nettet har for længst fået besøg af talrige firmaer fra både ind og udland, som sælger ekvipering til både herrer, damer og børn. Mit fokus ligger primært på førstnævnte, hvorfor jeg også faldt over det danske site med det engelske navn www.MailMeShirts.com.

Stribet sag med hvid krave og netop udpakket…

Lad det være sagt med det samme – det er hverken slimfit, banebrydende eller haute couture, men nærmere skjorter til forretningsfolk, der godt tør bevæge sig lidt udover en Mærskblå- eller hvid skjorte.

På bøjle og klar til strygning og dernæst brug…

Siden har videoer, der lover fin service, hurtig levering og komfort – og det stemmer sådan set fint overnes med virkeligheden. Jeg fandt en klar favorit på siden, som jeg har fået fingrene i – en stribet sag med hvid krave og ditto manchetter. Efter sigende appellerer skjorten til den kræsne og selvsikre mand, men alle må vist købe den.

Og tyvstålet billede fra hjemmesiden – nu med bedre belysning.

Nå – fint koncept, hurtig levering og en den illustrerede skjorte er den absolut pæneste efter min mening. Du kan også vælge at tage den teologiske vej og kaste dig over en look alike præsteskjorte – find sagerne på www.MailMeShirts.com.

Til læserne af denne blog er der 20 procents rabat at hente, hvis du skriver MMSCARD48632 i kuponfeltet.

Du kan desuden abonnere på skjorter via siden, der også lover, at skjorterne er lavet af europæisk bomuld og designet i Skandinavien, som har givet skjorterne navnet Skandinavian Prestige.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk