Home EkviperingGrej & grooming Den dag jeg blev arveløs

Den dag jeg blev arveløs

by Nicolai Klingenberg

Lad det være sagt og skrevet med det samme. Der er ingen i min familie, som er udrustet med en tatovering. Da jeg for sjov skyld fik lavet en ”fup-tato” på en charterferie i gymnasiet, var morskaben alt andet end til stede hos mine forældre, da jeg kom hjem. Selv de sørgelige rester fra den spraymalede rædsel vakte stor opstandelse (hvorfor ved jeg egentlig ikke), men et lettelsens suk spredte sig, da det viste sig, at ”den jo slet ikke var ægte”.

Sidenhen har jeg grublet over, at jeg gerne ville have ”en rigtig”. Det var bare ikke lige til at hitte på, hvad det skulle være.

Jeg har bakket ud et par gange, hvor der blev opfordret til at tage med for at ”få en” – egentlig ret tøset at bakke ud. Men så gjorde jeg noget ved det, da jeg sidst var i USA. Det var velovervejet, og jeg havde taget en lap papir med over Atlanten, hvorpå jeg havde fået min far til at skrive “noget”, der er sigende for os – uden at der går Carpe Diem i den. Sproget er dog latin. Hans håndskrift er nu foregivet på min arm.

I went to Fort Lauderdale, and all I got was this tattoo - agtigt...

Ikke prangende, men jeg er glad for den. Da den blev opdaget af de førnævnte modstandere af blæk i huden, var der både begejstring og tavshed i lokalet.

PS: B og K – det er ikke den sidste.

You may also like

9 comments

repsak 2. februar 2010 - 14:45

….den er umanerlig flot.Og det ville være så synd,hvis den fik følgeskab!
Tanken om arveløshed,generer åbenbart ikke!

Reply
Trine Petersen 3. februar 2010 - 08:48

Fed ide, fed udførelse, fed placering!

Reply
Helena Knahrvorn 3. februar 2010 - 10:54

Så mangler du bare et kæmpe grævlinge kranie, og en giftig slange.. og lige kinesiske småtegn rundt omkring, så kan den også bruges som potensforlænger ;]
Spøg til side.. God idé. Men som du måske nok vil erfare, er det dødens pølse at have tatoveret latin skrift hvor folk kan se det.. -alle vil vide hvad der står..
Jeg har så fundet løsningen, ved bare at sige at der står “jeg elsker bare spegepølse vildt meget”.. Og så lave en lille blinker med højre øje ;]

Reply
Nicolai Klingenberg 4. februar 2010 - 14:31

Det var i Florida, så der er faktisk et stykke vej derover – men den har holdt fint. :O)

Reply
Rasmus Bank 4. februar 2010 - 14:26

Hvor fik du den lavet henne?
Jeg har nemlig også tænkt på at få en lavet, men jeg vil ikke have den lavet hvor som helst.

Reply
Ignaz 5. februar 2010 - 14:08

Hvad skal du have for at få tatooset Panerai i panden?

PS jeg tror det er for at forvirre når vi lægger arm!

Reply
Årsagsrelateret ekvipering – del X | Med klud, pen, blok og blog 10. juli 2010 - 16:39

[…] fra henholdvis Linde Werdelin og Strings – En tatovering, der kan gøre dig arveløs (se indlæg her) Klik her for at dele indlægget Hide Sites $$('div.d2858').each( function(e) { […]

Reply
Ditte 16. august 2012 - 22:15

Gammelt indlæg der dukkede op i højre side.

Har du fået lavet flere tattoveringer?

Reply
nicolaiklingenberg 16. august 2012 - 22:19

Det kan jeg ikke afvise… 😉

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk