Home Grej & grooming Der er noget i gære – noget med smykker

Der er noget i gære – noget med smykker

written by Nicolai Klingenberg 2. august 2011
Pin It

Smykker og mænd – til tider yes og til andre tider no. Debatten har flere gang været i sving herinde, og denne gang er der igen mulighed for at komme med dit besyv. Jeg var forbi en kreativ kvinde, der har valgt at forsøge sig med at fremstille ”ting til mænd”, der ikke vil blive masseproduceret, og som ikke vil koste en formue.

Et lille kig på nogle af de kommende sager - sager som kan skabe heftig debat: Smykker. Til mænd.

Det er set før – armbånd til mænd. Halskæder ligeledes. Og til kvinder for den sagas skyld. Også med dødningehoveder som for eksempel Strings gør det. I modsætning til Strings, som kom først, er der dog ikke tale om knyttede armbånd i dette tilfælde. Og ”dødsskallerne” er ej heller de samme.

Kreatøren bag sagerne har længe puslet med lignende løjer – for eksempel tasker til kvinder – men modet på at ”lave noget med smykker” eksisterede også. Og nu er en kollektion lige om hjørnet.

Simpelt - og brugbart til et casualt outfit? Jo da.

Den er til at betale – kollektionen altså. Med priser fra 199 kroner, skulle de fleste kunne være med. Sagerne består af dele fra danske importører, som kvinden selv sammensætter, hvilket eliminerer masseproduktion. Og er man til et unikum, kan bestillinger også modtages på en sådan sag.

Jeg vender tilbage med nyt, når hjemmesiden er i luften – måske med en konkurrence.

To foretrukne sager - en simpel snor med et kranie i. Og et armbånd af sammensatte skaller.

Jeg går af og til med “noget om håndledet” (udover uret) og til tider med noget om halsen. Men ikke når den står på jakkesæt, smoking eller lignende. I de tilfælde, jeg kaster noget om håndled eller hals, er det aldrig lag på lag eller fem-seks matchende sager – det bliver for meget af det gode efter min mening. Er du enig? Og har du links til andre brugbare herresager? Så del dem endelig. Har du et smykke, du bærer dagligt og vil fortsætte med det resten af dine dage, hører jeg også gerne om dette.

 

Pin It

You may also like

 • Anonym

  Personligt er jeg af den overbevisning at man(d) kun bør bære følgende:

  Vielsesring
  Armbåndsur
  Manchetknapper

 • Anonym

  All right – jeg er faktisk ikke den store tilhænger af en vielsesring til mænd, men det er en smagssag. 🙂 I min familie har mændene bare aldrig båret sådanne.

 • Steffen

  det er et godt spørgsmål, personligt synes jeg, at halskæder er lidt 90’er og no go, ved mindre man hedder Kenned og har en lædervest 😉

  Jeg kunne godt finde på, at tilføje lidt armbånds “pynt” sammen med uret eller på den anden hånd.

  Jeg ved ikke om du kender http://www.chanluu.com, men herrelinjen ser ret interessant ud.

 • HB

  Det er klasse at smykker til mænd er fremme lige nu, jeg har dog altid båret smykker også selvom det ikke var “trendy”. Jeg har en fetish for smykker og bærer både ringe, halskæde og armbånd.
  Jeg mixer sølv og guld mht ringene. Min vielses ring er af guld mens jeg har en tyk slange ring og en bred ring på lillefingeren, begge af sølv.
  Arm båndene er af læder knyttet og et sølvarmbånd.
  Min halskæde er af tynd guld med et vedhæng. Jeg fik det til 10 års fødselsdag og det er idag 35 år gammelt.
  Ganesha i Aarhus er et fedt sted mht mande smykker og er man til Viking smykker er Moesgaard museum smykkeshop et godt sted.

 • Anonym

  All in på smykkerne. :O) Tak for feedback HB!

 • PP

  Der er også lige kommet herre smykker på i joyce kollektionen http://www.joycesmykker.dk