Home Porsche 912 Dobbelt up på motorsporten – CHGP og Steve McQueen Memorial Rally

Dobbelt up på motorsporten – CHGP og Steve McQueen Memorial Rally

by Nicolai Klingenberg

Den gamle 912 kom på lidt af en prøvelse, da den skulle indgå i det tidligere nævnte Steve McQueen Memorial Rally, men efter opfyldning af tanken, et olietjek og en sell-out ekvipering af vognen, klarede Den Hvide Dame sig flot gennem en god weekend.

Sol over Dragør og Champagne i både bagagerum og venstrehånd til de medkørende.

Lørdagen stod i det uformelle tegn – et orienteringsløb stod for dagen, og jeg samt co-driver Morten var begge novicer i det hemmelige rally. Og på trods af custom-made poloer med logoer, klistermærker og rigelig Champagne til bestikkelse, skulle det vise sig, at der var lang vej hjem, hvis man ville vinde.

Team Champagnegaloppen klar til afgang.

Branding symbiose - special edition med My-Pleasure.dk logo på brystet.

Velfremme ved startdestinationen stod den på picnic – en særdeles lækker en af slagsen, som var smurt hjemmefra af co-driverens rare kone, som kan et og andet med sund kost.

Kurven. Over dem alle.

Hermed overlades ordet til hende:
“Picnic’en indledes med en kold ærte/myntesuppe serveret i krus – spises med sugerør, da det er en velegnet måde at indtage suppe på ved picnic. Medbringes i termokande, der IKKE har været brugt til kaffe). Til suppen serveres ovnristede rugbrødsstænger, der inden turen i ovnen pensles med olivenolie og drysses med flagesalt.
Sandwichbrødet smøres med basilikumpesto og fyldes med serranoskinke, manchego- eller emmentaler samt rucolasalat.
Hertil serveres gode oliven, ”buketter” af grove grøntsager – oliven bidrager med gode fedtstoffer og de grove grøntsager med kostfibre.
Picnic’en slutter med en kop god kaffe fra termokanden og en stang 70% chokolade.”

Picnic med sundt indhold. Tak til kvinden bag. Jeg ligger inde med opskriften på det kernesunde brød, hvis det skulle have din interesse. Send mig en mail på nk@my-pleasure.dk i så fald.

Om end der var overskud i picnickurven, nåede vi ikke de andre deltagende til fodsålerne. Her var der dømt tema – lige fra tyvagtige sigøjnere til brugtvognshandlere, japanere med karaokeanlæg, et fransk kokkehold i 2CV samt et hold studenter, der foretog eksamen på stedet. For nu at nævne et par af de gennemførte teams.

Sæderne blev også ekviperede med både State of Art jakke og Laurent-Perrier polo. Vort team skulle have heddet Team Sell Out, men det var der ingen, der ville sponsere.

Herfra gik turen videre til ti forskellige poster, hvor der skulle løses opgaver af forskellig karakter – råbåndsknob, skokast, quiz med meget mere. Sidste post nåede vi omkring 19-tiden, hvor der blev tid til omklædning, middag, kårringer og fest. Det skal nævnes, at Team Champagnegaloppen ikke vandt nogle præmier. Men måske næste år.

Post nummer et eller andet - ude på det gamle B&W værft.

Dagen derpå gik turen til Copenhagen Historic Grand Prix, hvor bloggens alliancepartner State of Art var mere end på pletten. En eventtruck af kaliber var parkeret med allerbedste beliggenhed og var pakket med pindemadder, Laurent-Perrier Champagne, Braastad Cognac, kaffe, vand og feel good. Og kollektionsvisning af kommende sæsoners ekviperingsherligheder.

VIP stemning i øjenhøjde. Foto: StateofArt

Det meste af showroomet var pakket ned og fragtet til "øen" - inkl. 356'eren, som i øvrigt sagtens kan køre.

State of Art er dog meget mere end herligt herretøj – som du måske husker, har tøjmørket også sit eget raceteam, der går under navnet Team State of Art, hvor den hollandske kører Jan Lammers fik en flot andenplads – det var brøkdele af et sekund, der gjorde, at det ikke blev til en førsteplads, men ret skal være ret.

Udsigt fra tribunen - med udsigt til egne vogne...

Der blev desuden høvlet 100.000 kroner ind til Rigshospitalet i ”Race for Riget” – hvordan sådan en tur foregår, kan du se herunder.

Slutteligt kan du se to danske gæve gutter, der kan et og andet, når det kommer til mortorsport. Jacob Voldby har i øvrigt skudt denne – og tidligere viste film i indlægget. God fornøjelse og tak for opmærksomheden.

Er du til endnu flere fotos fra Copenhagen Historic Grand Prix, skal du bare klikke dig ind på Team State of Arts egen hjemmeside.

Hr. Elgaard.

Der følger snarligt og selvsagt indlæg om kollektionsnyhederne fra State of Art.

Sol over 2100 - og en 356'er på vej hjem.

You may also like

1 comment

Peter H 16. august 2011 - 07:15

Nice!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.