Home Medier med mere Kan De høre mig, Århus?

Kan De høre mig, Århus?

by Nicolai Klingenberg

Grundet stor interesse for den kommende urbog, er det mig en glæde, at jeg kan annoncere endnu en lanceringsevent. Det bliver hyggeligt, det bliver for mænd, og det bliver hos Axel i Århus. Sæt et kryds i kalenderen torsdag den 17. november.

Hvad er klokken? Den er lidt i ur-bogsreception. Skræddersyet annonce til Axel - og du er inviteret til kom-sammen.

Jeg er oprigtig begejstret for, at så mange har vist interesse for mit lille print projekt, der omhandler spottede ure. Private såvel som forretninger har bestilt bøger, og jeg modtager de fysiske eksemplarer om få dage.

Tættere på den ægte vare bliver det stort set ikke. Ses vi?

Nå – jeg håber på at møde læsere fra det jyske til en omgang ur-snak, smugsmagning på Cognac tonic. Du skal være mere end velkommen til at tage en ven eller to med – og I kan købe billetter på linket her.

Hvor:
Hos Axel på Skt. Clemens Stræde 5
8000 Århus C
Hvornår:
Den 17. november klokken 18 til 20
Hvad:
Bogudgivelse, Braadstad tonic samt 10 % rabat på dit eget personligt sammensatte jakkesæt. Og naturligvis en god samling mænd, der holder af det gode liv.

Tag endelig dit foretrukne ur om håndleddet – det kan være, det kan blive foreviget til endnu en bog. Og skulle du have overskud til at bevæge musen et par centimeter, så må du endelig trykke på anbefalet. Du kan således være med til fylde Axel op – og gøre eventen til en succes. Hvem ved, hvad det så kan føre til senere hen.

You may also like

2 comments

Kasper Abildgaard 24. oktober 2011 - 08:18

Sådan! Vi ses, Klingenberg

Reply
Anonym 24. oktober 2011 - 17:03

Det vil jeg glæde mig til! :O)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk